Kliknite ovde da biste instalirali Silverlight*
Srbija i Crna GoraPromeni| Sve Microsoft lokacije
Microsoft
Saopštenje za javnost
Beograd, 2. februar 2011.
Besplatna Microsoft Office Web aplikacija od danas dostupna na srpskom jeziku

Microsoft Office Web aplikacija, bazirana na Windows Live SkyDrive i Hotmail-u, od danas je dostupna i kod nas, na srpskom jeziku, kao i u još 149 zemalja sveta. Ova aplikacija predstavlja online podršku Microsoft Office programu i omogućava korisnicima da pristupaju dokumentima iz Office portfolija, rade na njima i dele ih sa kolegama i prijateljima uz pomoć pretraživača i Internet konekcije.

Office Web aplikacija je ključni deo Microstoft Cloud strategije. Podatak da je više od 90 odsto dokumenata koji se čuvaju na Windows Live SkyDrive prvo kreirano uz pomoć Office-a na personalnom računaru, jedan je od razloga zbog kojeg je kompanija Microsoft svoj fokus usmerila na čuvanje ovih dokumenata u Cloud-u.

Za samo šest meseci od lansiranja, Microsoft Office Web aplikacija ima više od 30 miliona korisnika. Kako je uočeno da korisnici najviše upotrebljavaju ovaj program u okviru mail-a, kompanija Microsoft fokusirala se i na veću integraciju Office Web Apps sa mail-om, prvenstveno uključujući Hotmail korisnike.

Za ličnu upotrebu, Office Web aplikacija dostupna je kao besplatan servis na Windows Live. Za dodatne informacije, posetite www.office.com/sr-latn-cs/webapps.

Kreiranje novog dokumenta na mreži


©2017 Microsoft Corporation. Sva prava zadržana. Obratite nam se |Uslovi korišćenja |Trademarks |Izjava o privatnosti