Kliknite ovde da biste instalirali Silverlight*
Srbija i Crna GoraPromeni| Sve Microsoft lokacije
Microsoft
Saopštenje za javnost
Beograd, 21. januar 2011.
„FIX IT“ rešenja na srpskom jeziku

Microsoftov online servis za pružanje tehničke podrške - FIX IT SOLUTION od sada funkcioniše i na srpskom jeziku. Ovaj servis omogućava korisnicima Microsoft tehnologija u Srbiji da na portalu support.microsoft.com/fixit/sr prijave problem i automatski dobiju rešenje.

FiX IT SOLUTION servis obuhvata različit spektar Microsoft programa: Windows, Office, Serveri, Internet Explorer; Windows Media Player i drugo, kao i različite oblasti problema za svaki od ovih proizvoda. Korisnik servisa jednostavno izabere Microsoft proizvod sa kojim ima problem, odabere temu za koju mu je potrebna pomoć (na primer, performanse, bezbednost) i pokrene automatsko rešavanje problema.

Prva verzija FIX IT servisa lansirana je pre dve godine. Trenutno, ovaj servis sadrži 448 automatizovanih paketa koji otkrivaju uzroke problema i popravljaju ih, a koristi ga više od 150 miliona ljudi. Fix IT centar sadrži i 18 preventivnih rešenja (npr. zvuk, hardver, štampa) koji omogućavaju automatsko otkrivanje i uklanjanje više od 110 najčešćih problema.

Fix It automatizovana rešenja postaju suštinski deo Microsoft programa podrške. Preduzeća i organizacije mogu da koriste i Windows platformu za rešavanje problema koja omogućava da se eliminišu najčešći problemi na računarima i time značajno smanje troškove za tehničku podršku. Ova rešenja se koristi neki proizvođači računara kao što su Dell, HP, Lenovo i Fujitsu.

Za više informacija posetite www.microsoft.com/serbia i support.microsoft.com/fixit/sr

FIX IT


©2016 Microsoft Corporation. Sva prava zadržana. Obratite nam se |Uslovi korišćenja |Trademarks |Izjava o privatnosti