Kliknite ovde da biste instalirali Silverlight*
Srbija i Crna GoraPromeni| Sve Microsoft lokacije
Microsoft
Saopštenje za javnost
Beograd, 25. jul 2011.
Kompanija NPS iz Beograda član elitnog Microsoft kluba

Kompanija NPS iz Beograda, koja se bavi implementacijom, modifikacijom i nadogradnjom poslovnih rešenja zasnovanih na Microsoft platformi, prva je srpska firma koja je uspela da postane član elitnog Microsoft Dynamics President kluba. Ova vest objavljena je na Microsoft Svetskoj partnerskoj konferenciji, koja se održala od 11 do 14. jula u Los Anđelesu. Mogućnost da postane član ovog kluba ima samo 5 odsto Microsoftovih partnera u celom svetu, a kriterijumi za sticanje članstva izuzetno su rigorozni i podrazumevaju ostvarivanje izuzetnih rezultata u prodaji (25% porasta u odnosu na prethodnu godinu), kao i značajno povećanje broja novih klijenata.

NPS, sa više od 8 godina rada i iskustava u području poslovnog savetovanja i uvođenja poslovnih rešenja, izrasla je u preduzeće sa preko 30 zaposlenih. Tokom ovog perioda, NPS Beograd uradila je više od 100 projekata. U svom radu, ova firma koristi najsavremeniju metodologiju za uvođenje poslovnih rešenja (Microsoft Sure Step) koju dodatno nadograđuje sopstvenim iskustvima vezanim za poslovno-informacione sisteme i vođenje projekata. U svim rešenjima potpuno je integrisana Microsoft Dynamics programska oprema.

Regionalna grupa NPS, koju čine predstavništva u regionu bivše SFRJ, već nekoliko godina je član elitnog kluba Microsoft partnera, ali je, zahvaljujući izuzetnim rezultatima, NPS Beograd ove godine tu titulu osvojio samostalno.

Spisak dobitnika nagrada Microsoft Dynamics President Club-a za 2011. godinu se nalazi na sledećem linku www.microsoft.com/presspass/events/wpc/docs/DynamicsPresidentsClub.docx.


©2017 Microsoft Corporation. Sva prava zadržana. Obratite nam se |Uslovi korišćenja |Trademarks |Izjava o privatnosti