Kliknite ovde da biste instalirali Silverlight*
Srbija i Crna GoraPromeni| Sve Microsoft lokacije
Microsoft
Beograd, 16. decembar 2013
Rad na daljinu: Kako pomoću Microsoft Office 365 paketa olakšati svakodnevno poslovanje

Predstavnici kompanija Uridim D.O.O. i Takovo A.D. govorili su o iskustvu u korišćenju Office 365 paketa

Beograd, 16. decembar 2013. godine – Danas su u Microsoftu Srbija u opuštenom razgovoru, predstavnici preduzeća Uridium iz Valjeva i Takovo iz Gornjeg Milanovca podelili svoja iskustva kada je u pitanju implementacija Office 365 paketa prelazak na poslovanje u oblaku.

Zahvaljujući Office 365 paketu, kompanije sada mogu uživati u prednostima Office paketa, koji uz pomoć Cloud servisa menja način na koji se kompanije interno organizuju i dele informacije kako bi što brže odreagovale na često dinamičan tempo zahteva od strane klijenta. Od samog nastanka 2011. godine, Office 365 je postao jedan od najbrže rastućih proizvoda u istoriji kompanije Microsoft, omogućavajući jednostavno prilagođavanje potrebama i budžetima malih, srednjih i velikih preduzeća širom sveta, od nedavno uključujući i Srbiju.

„Office 365 predstavlja idealno rešenje za uspešno i efikasno obavljanje svakodnevnih aktivnosti. Zahvaljujući njemu, našem sistemu nisu neophodne skupe infrastrukture, a zaposlenima je rad veoma olakšan s obzirom na to da su potpuno nezavisni od toga gde se nalaze, a mi i radimo na više lokacija. Sada je moguć rad van kancelarije, deljenje dokumenata, pa čak i rad na jednom dokumentu istovremeno“, rekao je Saša Tabaković, direktor preduzeća Uridium.

„Zahvaljujući prednostima Office 365 paketa zaposlenima u kompaniji je olakšano svakodnevno poslovanje.” istakao je Dragan Virijević IT menadžer kompanije Takovo.
“Opredeljenje Takova za Office 365 predstavlja značajan korak u pružanju sigurnog i pouzdanog pristupa informacijama i resursima potrebnim za rad sa bilo koje lokacije, a rad je dodatno optimizovan, sa manjim troškovima. Naše je zadovoljstvo što smo u tome aktivno učestvovali,” dodao je Vladimir Ljubibratić iz Microsoftove partnerske kompanije Extreme.

Nakon razmene iskustava i predstavljanja glavnih aduta koje je Office 365 uveo u poslovanje Takova i Uridiuma, skupu se pridružio i Andreas Hartl, vršilac dužnosti generalnog direktora kompanije Microsoft u Srbiji i podsetio da moderneu današnjem poslovnom okruženju sve češće radimo sa različitih lokacija i različitih uređaja, zajednički doprinoseći razvoju istog projekta. “Office 365 je kao takav zaista izvanredno rešenje, imajuću u vidu da se lako integriše u postojeće poslovne alate i omogućava potpuni rad sa svim dokumentima i na prenosivim uređajima. Na taj način, Microsoft nastoji da obezbedi svim korisnicima neophodna rešenja za svakodnevo poslovanje, kao i da u budućnosti nastavi da pomaže ljudima da efikasnije i produktivnije rade,“ izjavio je Andreas Hartl.

Swisslion-Takovo predstavlja imperiju u oblasti proizvodnje kvalitetne i zdrave hrane. Primena moderne tehnologije i vrhunskog znanja, kao i neprekidni procesi njihovog usavršavanja, postavili su visoke standarde poslovanja, življenja i rada u Swisslion-Takovu.

Extreme d.o.o. je osnovan 1996. godine i od samog početka se bavi se softverom. Cilj kompanije je da pomogne firmama u svakom od koraka koje nabavka softvera podrazumeva: analizi sadašnjih i budućih potreba preduzeća, procena isplativosti investicije, obuci korisnika, održavanje softverskih licenci i tehničkoj podršci.

Preduzeće Uridium Trade d.o.o. osnovano je 1994. godine i od samog početka se bavi prodajom računara, računarske opreme, i software-a. Osnovna delatnost preduzeća je ostala ista i nakon 15 godina postojanja uz nužno proširenje delatnosti, koje je pre svega nametnuto potrebama tržišta, kao i brzim tehnološkom napretkom i ubrzanom ulasku u globalno informatičko društvo. Uridium Trade d.o.o. danas je lider u informacionim tehnologijama na tržištu Zapadne Srbije, ali i šire, kako u tehnološkom inovacijama tako i u implementaciji savremenih informacionih rešenja.


©2017 Microsoft Corporation. Sva prava zadržana. Obratite nam se |Uslovi korišćenja |Trademarks |Izjava o privatnosti