Kliknite ovde da biste instalirali Silverlight*
Srbija i Crna GoraPromeni| Sve Microsoft lokacije
Microsoft
Saopštenje za javnost
Redmond/Beograd, 12. novembar, 2013.
Microsoft Get It Done Day i Office 365 olakšavaju poslovanje

Prednosti novih softverskih rešenja za veću fleksibilnost i poslovanje nezavisno od lokacije

Redmond/Beograd, 12. novembar, 2013 - Kompanija Microsoft je proglasila 7. novembar za Get It Done Day (Dan za obavljanje posla) koji ima za cilj da zahvaljujući prednostima Office 365 paketa svojim korisnicima olakša svakodnevno poslovanje. Od ulica Njujorka i Pariza, pa sve do Kanade, Meksika, Azije i Australije, zahvaljujući kampanji Get It Done (http://office.com/getitdone i #GetItDone), Microsoft osnažuje ljude iz svih krajeva sveta da podele njihove priče o tome na koji način im tehnologija olakšava poslovanje i život, kao i da na taj način inspirišu druge.

Nezavisno od toga gde se nalazite – bilo da je u pitanju kancelarija, aerodrom ili teretana, potreba da se posao završi van kancelarije nikada nije bila veća. Prema istraživanju kompanije Harris, koje je obuhvatalo 1000 zaposlenih u Sjedinjenim Državama, više od polovine zaposlenih (55 odsto) izjavili su da im je potrebno da imaju mogućnost da posao završe nezavisno od lokacije, dok čak 37 odsto ispitanika smatra da najbolje razmišljaju kada su van kancelarije.

"Najveća prednost Office 365 paketa je u tome što se sav potreban softver nalazi u cloud-u, a samim tim, uvek je na dohvat ruke. Upravo to omogućava korisnicima da obave posao potpuno nezavisno od lokacije, bilo da se nalaze na službenom putu ili rade od kuće. Ovakav servis pruža veliku slobodu obavljanja posla sa udaljene lokacije, razmenjivanja fajlova, kao i da istovremenog zajedničkog rada na istom dokumentu,” rekla je Danijela Zečević, Office product marketing manager za područje Balkana.

Imajući u vidu da se poslovne potrebe, trendovi i navike menjaju velikom brzinom, kompanija Microsoft predstavila je Office 365 paket koji se, zahvaljujući cloud servisu i novim funkcijama, jednostavno prilagođava potrebama i budžetima malih, srednjih i velikih preduzeća. Pored unapređenih servisa poput Microsoft Lync Online, Microsoft Exchange Online i Microsoft SharePoint Online, poslovni korisnici od sada takođe mogu pristupiti Office aplikacijama na pet uređaja direktno iz cloud-a. Office 365 ujedno pruža napredne korporativne alatke zahvaljujući servisima SharePoint i Yammer, mogućnost povezivanja Lync i Skype servisa, kao i pružanje „instant messaging“ poruka i glasovnih mogućnosti.

Ažurirani Office u okviru #GetItDone kampanje

Pored obeležavanja novog Get It Done dana, Microsoft je takođe najavio i pojedine novine koje će korisnicima omogućiti još veću produktivnost:

Microsoft Office Web Apps. Microsoft je ažurirao Office Web aplikacije sa dve dugo očekivane funkcije uvođenjem Auto Save opcije u Word Web aplikaciji, kao i mogućnost zajedničkog uređivanja dokumenata u realnom vremenu u okviru Word Web, Power Point Web i Excel Web aplikacija.

Yammer. Od sada sve nove verzije Microsoft Office 365 Enterprise paketa dolaziće sa integrisanom verzijom Yammer Enterprise softvera, dok će već postojeći korisnici Office 365 paketa dobiti licence za njegovo korišćenje. Pored toga, korisnici Office 365 paketa neće više morati da plaćaju nove individualne licence za eksterne korisnike u okviru spoljnih mreža. Microsoft je takođe započeo Yammer Partner Enablement Program koji ima za cilj da pruži uvid u najbolje prakse u prodaji, implementaciji i integraciji društveno-preduzetničkih rešenja.

Mogućnosti deljenja sa Office 365 Premium paketom. Počevši od idućeg meseca, korisnici Office 365 Home Premium paketa imaće mogućnost da podele određene prednosti sa četiri članova domaćinstva. U okviru ove kampanje, svaki član domaćinstva će imati mogućnost da upravlja i instalira željene programe Office paketa uz pomoć sopstvenog naloga, kao i da raspolaže sa 20 GB besplatnog SkyDrive prostora za skladištenje.

Za više informacija o tome kako Office 365 pomaže ljudima da obave posao, posetite http://www.office.com/getitdone. Na ovoj lokaciji možete podeliti utiske o tome na koji način vam Office 365 olakšava obavljanje svakodnevnih zadataka, uz mogućnost osvajanja nekoliko vrednih nagradnih putovanja. Svi zainteresovani mogu tvitovati uz hashtag #GetItDone o tome kako i gde najviše rade kad se nalaze van kancelarije. Pored toga, na Office 365 Facebook i Twitter stranicama takođe možete pročitate više o tome na koji način ljudi i kompanije posluju i obavljaju zadatke nezavisno od lokacije i vremena. Za više detalja, upoznajte se za Zvaničnim Pravilima.


©2017 Microsoft Corporation. Sva prava zadržana. Obratite nam se |Uslovi korišćenja |Trademarks |Izjava o privatnosti