Kliknite ovde da biste instalirali Silverlight*
Srbija i Crna GoraPromeni| Sve Microsoft lokacije
Microsoft
Saopštenje za javnost
Beograd, 9. septembar, 2013.
Realne potrebe diktiraju prelazak na moderna tehnološka rešenja

Beograd, 9. septembar, 2013. godine – Povećanje produktivnosti uz smanjenje troškova, kao jedan od ultimativnih ciljeva svakog savesnog preduzeća danas je direktno povezano sa usvajanjem modernih tehnologija i iskorišavanjem svih benefita koje one sa sobom donose. Ipak, u svakodnevnoj borbi sa izazovima na tržištu, mala i srednja preduzeća neretko zapostavljaju unapređivanje tehnoloških rešenja koja koriste i time nesvesno daju prednost svojoj konkurenciji.

U ovom trenutku, više od 30% malih i srednjih preduzeća na svetskom nivou i dalje na svakodnevno koristi Windows XP i Office 2003. Iako dokazano predstavljaju veoma pouzdana rešenja, ove verzije najpoznatijeg operativnog sistema na svetu i softvera za kancelarijsko poslovanje gube trku sa svojim sledbenicima, koji su razvijeni na Cloud platformi i koji omogućavaju veću fleksibilnost u radu kroz jednako lak i brz pristup podacima sa različitih uređaja na kojem god mestu da se korisnik nalazi.

Nova tehnološka rešenja, operativni sistem Windows 8 i Office 2013, odnosno Office 365, nude malim i srednjim preduzećima bolja rešenja za svakodnevno poslovanje kroz koje se investicija brzo isplati. Dosadašnja iskustva su pokazala značajan napredak na polju bezbednosti dokumenata, kao i bezbednosti samog softvera kroz integrisani firewall, anti-virus i rootkit malware zaštitu. Takođe, nove verzije Office paketa i Windowsa su prilagođene uređajima osetljivim na dodir i omogućavaju korisnicima rad i sa pametnih telefona ili tableta sa bilo kog mesta,što doprinosi bržem, ali i obavljanju svakodnevnih aktivnosti uz manje troškove.

Prelazak na nova rešenja donosi ekonomičnost u poslovanju, s obzirom na činjenicu da jedna Office 365 licenca omogućava instaliranje ovog paketa na do 5 uređaja, čime se realna cena korišćenja ovog softvera značajno smanjuje.

Sa ciljem da podrži razvoj malih i srednjih preduzeća u skladu sa tendencijama modernog poslovanja, kompanija Microsoft je za ovu grupu korisnika pripremila ponudu koja će olakšati njihov prelazak na nova i naprednija rešenja. U okviru ponude, nalazi se nekoliko različitih paketa namenjenih preduzečima koja koriste od 5-250 uređaja. Ona podrazumeva posebne cenovne pogodnosti za nabavku novog Microsoft Office paketa u kombinaciji sa Windows 8 operativnim sistemom.

Više detalja o ponudi za preduzeća može se pronaći na: http://www.microsoft.com/sr-latn-rs/small-medium-business/kampanje/Get-Modern/default.aspx


©2017 Microsoft Corporation. Sva prava zadržana. Obratite nam se |Uslovi korišćenja |Trademarks |Izjava o privatnosti