Kliknite ovde da biste instalirali Silverlight*
Srbija i Crna GoraPromeni| Sve Microsoft lokacije
Microsoft
Novi, moćni prikaz podataka i kolaboracija u Excelu

Od danas je dostupan novi servis Microsofta - Power BI za Office 365


(Redmond/Beograd, 10. Februar 2014)Danas je Microsoft objavio opštu dostupnost servisa Power BI za Office 365 - poslovnog alata u “oblaku” koji omogućava potpuno novi način rada s podacima u alatima Excel i Office 365, koje koristimo svakog dana.

Power BI (Business Intelligence) za Office 365 objedinjuje prednosti Microsoft-ovih servisa u oblaku, produktivnosti i poslovne inteligencije, koje nam sada omogućavaju da lako analiziramo i vizuelno prikažemo podatke u Excelu, prezentujemo bitne podatke na najjednostavniji način, podelimo ih sa drugima i zajedno na njima radimo, sa bilo kog uređaja pomoću Office 365 servisa.

Power BI za Office 365 sa Excelom omogućava poslovnim korisnicima da lako kreiraju izveštaje i istražuju podatke u Excelu, dele ih i zajedno rade na rezultatima pomoću Office 365.

Excel uključuje i moćno modeliranje podataka i mogućnosti vizualizacije koja omogućuje korisniku da lako istražuje, pregleda i kombinuje svoje podatke. Sada korisnici takođe imaju mogućnost za stvaranje sjajnih i bogatih 3D geoprostornih prikaza u Excelu.

Sa Office 365 servisom, korisnici imaju pristup “oblaku” pomoću kog dele svoje nove vizuelne prikaze i izveštaje sa svojim kolegama u realnom vremenu, i na mobilnim uređajima. U takvoj interakciji oni pomoću svojih uvek ažurnih podataka na jedan novi način imaju uvid u svoj rad, rad svog tima, pa tako i svojim radom upravljaju uspešnije.

Ključne mogućnosti u “oblaku” uključuju i:Power BI za Office 365 omogućava lak početak rada za kompanije i organizacije koje već koriste Office 365. Nekoliko značajnih svetskih korisnika već je uvidelo prednosti Power BI-ja - uključujući i nama dobro poznati Revlon, kao i MediaCom, Carnegie Mellon University i drugi.

Za više informacija, pročitajte blog Kventina Klarka, potpredsednika Microsofta.

Korisnici mogu saznati više o tome kako doći do Power BI servisa za Office 365 na www.powerbi.com.

PRILOG: 3 ilustracije Power BI servisa


©2017 Microsoft Corporation. Sva prava zadržana. Obratite nam se |Uslovi korišćenja |Trademarks |Izjava o privatnosti