Kliknite ovde da biste instalirali Silverlight*
Srbija i Crna GoraPromeni| Sve Microsoft lokacije
Microsoft
Microsoftov Office Online dostupan je na Office.com
(Redmond/Beograd, 21. februar 2014.)Koristite Office, OneDrive and Outlook.com potpuno besplatno

Redmond/Beograd, 21. februar 2014. – Kompanija Microsoft je odlučila da postojeće Office web aplikacije učini dostupnijim za svoje korisnike lansiranjem inovativnije web strane Office.com, sa pregršt modernih opcija, lepšim dizajnom i veoma preglednim menijem. Brži start, lakša pretraga i kreiranje i novi način razmene dokumenata samo su neke od prednosti ove Microsoft inovacije.

Sada možete zajedno sa svojim kolegom da unosite promene u istom dokumentu sa različitih lokacija i bilo kog uređaja. Unapređene performanse sajta značajno olakšavaju korisnicima zajednički rad na mreži sa Office rešenjima, OneDrive servisom ili Outlook.com e-mail servisom. Uz prednosti koje pruža proces deljenja dokumenata, prezentacija i unakrsnih tabela uz pomoć Office Online, saradnja sa kolegama postaje lakša nego ikad, a sadržaj će uvek izgledati baš onako kako ste želeli, jer Office rešenja uvek zadržavaju odabrani izgled, formating i verodostojnost dokumenta.

Više od jedne milijarde ljudi širom sveta koristi Office alate za kreiranje, analiziranje i donošenje važnih odluka gde god da su i na bilo kom uređaju. Office je alat koji pomaže ljudima da sve svoje obaveze obave na pravi način. Delite svoja dokumenta sa drugima i koristite Office, OneDrive and Outlook.com potpuno besplatno!


©2017 Microsoft Corporation. Sva prava zadržana. Obratite nam se |Uslovi korišćenja |Trademarks |Izjava o privatnosti