Slovenija   Spremeni   |   Vsa Microsoftova spletna mesta

Exchange 2010 Pregled novosti


Lokalni partnerji z Exchange Server 2010 znanjem:


ALARIX

avtenta

Kaj menijo uporabniki v Sloveniji:

 • »Uporabniki bodo porabili manj časa za iskanje podatkov in urejanje svojih nabiralnikov, kar jim bo pomagalo k večji storilnosti.«
  Valentin Dominko, vodja sektorja Infrastruktura v podjetju Mobitel


  Preberite več v študiji primera

 • Preverite prednosti ob uvedbi sporočilnega sistema Exchange Server 2010 na Davčni upravi Republike Slovenije.


  Preberite več v študiji primera

 • Z najnovejšo različico strežnika Exchange 2010 so pridobili enostavnejšo administracijo in delo z arhivi. Poleg možnosti neomejenega mobilnega dostopa so prihranili tudi stroške naložbe v novo strojno opremo.


  Preberite več v študiji primera za podjetje LKPF d.o.o


Izobraževanja:

 • Microsoft Exchange Server 2010
  29.-31.3.2010, Ljubljana, Izobraževalni center Avtenta.si boljši nadzor in učinkovitejšo zaščito poslovnih komunikacij.

Kaj je Exchange Server 2010

Microsoft Exchange, temelj Microsoftove tehnologije za poenotene komunikacije, je že dolgo v veljavi kot primerna rešitev za podjetja, ki potrebujejo učinkovito sodelovanje uporabnikov. Zadnja različica Exchange 2010 vam lahko pomaga dosegati boljše poslovne rezultate z izboljšanim nadzorom stroškov vpeljave, administracije in zagotavljanja skladnosti. Exchange prinaša raznolike možnosti namestitve, vgrajeno zaščito pred izgubo informacij in napredne zmožnosti zagotavljanja skladnosti, ki se združijo v najboljšem sistemu za sporočanje in sodelovanje. Vse to je Microsoft Exchange Server 2010.

Oglejte si slovenske videoposnetke

Zanesljiv in prilagodljiv

Zahteve za optimizacijo vaše informacijske infrastrukture so v ekonomsko zahtevnejših časih še bolj izrazite. Od vas zahtevajo agilnost, kar pomeni investiranje v rešitve, ki vam in vašemu podjetju nudijo možnost izbire. Sporočilni sistem Exchange Server 2010 vam zagotavlja fleksibilnost, da prikrojite način vpeljave vašim potrebam, uporabniki pa lahko ves čas vpeljave nemoteno uporabljajo elektronsko pošto.

Dostop od kjerkoli

Uspeh vašega poslovanja je močno odvisen od vaših zmožnosti, da uporabnikom z izbrano tehnologijo zagotovite večjo učinkovitost in boljšo delovno storilnost. Strežnik Exchange Server 2010 omogoča vašim zaposlenim, da naredijo več, saj lahko prosto in po varni poti dostopajo do vseh možnosti sporočanja: elektronske pošte, glasovne pošte, neposrednega sporočanja itd. prek različnih, platform, odjemalcev in naprav. Vaši uporabniki izvajajo večino svojih poslovnih aktivnosti prek poštnih predalov. Za veliko organizacij predstavlja tako ravno Exchange uresničitev univerzalnega poštnega predala.

Zaščita in skladnost

V poslovnem okolju narašča potreba po nenehni skladnosti in uravnavanju, zato je izjemnega pomena, da so poslovni zapisi pravilno ščiteni in razpoložljivi. To vključuje predvsem elektronsko pošto, ki postaja prvi vir informacij v različnih pravnih postopkih in drugih postopkih za ugotavljanje skladnosti. Zagotavljanje skladnosti in nadzor nad zaščito lahko s strežnikom Exchange 2010 izvajate centralno in tako skrb za pravilno ščitenje in dostopnost podatkov ne prepustite naključju ali le posameznim uporabnikom.
Pregled novosti

 • Raznolike možnosti namestitve
  Pri vpeljavi sporočilnega sistema Exchange Server 2010 imate sedaj na voljo več različnih možnosti. Izberite vpeljavo, ki najbolj ustreza poslovnim in tehnološkim potrebam vašega podjetja.
 • Poenostavljena visoka razpoložljivost in obnovitev za primer nepredvidenih dogodkov
  S strežnikom Exchange Server 2010 lahko zagotovite višjo stopnjo zanesljivosti vašega informacijskega okolja s poenostavljenim načinom za vzdrževanje visoke razpoložljivosti in zagotavljanje obnovitev podatkov. Enostavna administracija in manjša odvisnost od centrov pomoči strežnika Exchange Server 2010 prinaša funkcije samopomoči, ki uporabnikom omogočajo samostojno izvajanje opravil in reševanja težav brez iskanja pomoči drugod.
 • Izboljšana mobilnost in dostopnost
  Sedaj lahko izkoristite napredno univerzalno sporočilno izkušnjo, s pomočjo katere uporabniki z ene točke dostopajo do vseh poslovnih komunikacij.
 • Enostavnejše upravljanje poštnih predalov in povečana produktivnost
  V Exchange Server 2010 smo dodali nove funkcije, ki uporabnikom omogočajo bolj učinkovito organizacijo in razvrščanje sporočil v poštnih predalih.
 • Glasovno sporočanje nekoliko drugače
  Glasovno sporočanje je z Exchange Server 2010 moč predogledati tudi kot besedilo.
 • Doseganje in vzdrževanje skladnosti
  Exchange Server 2010 s pomočjo vgrajenih funkcionalnsoti arhiviranja olajša iskanje in poenostavlja skladnost.
 • Zaščita občutljivih informacij
  Centralno upravljanje in proaktivno zaščita podatkov s strežnikom Exchange Server 2010 olajša šifriranje, nadzor in moderiranje vseh komunikacij podjetja.
 • Večja zaščita pred neželno elektronsko pošto in virusi
  Z uvedbo strežnika Exchange Server 2010 aktivno ščitite svojo komunikacijo pred virusi in neželeno elektronsko pošto. Nova različica podpira tudi uporabo vrste varnostnih produktov drugih proizvajalcev.
Vprašajte Svetovalca


Dodatni viri:


Strokovnjaki IT začnite tukaj

Razvijalci začnite tukaj