Naročnine MSDN

Naročnine MSDN so najpreprostejši način za stroškovno učinkovito licenciranje orodij, strežnikov in odjemalcev, ki jih potrebujete za vzpostavitev okolja za povečanje storilnosti pri razvoju in preizkušanju. Naročnina MSDN vam zagotovi prednostni dostop do novih različic, Microsoftovih operacijskih sistemov, strežniške programske opreme in aplikacij za povečanje storilnosti ter ekskluzivni dostop do preizkusnih različic, tehnične podpore, nadgradenj na nove različice okolja Visual Studio in še veliko več.

Naročnine MSDN

Neodvisni ponudniki programske opreme

S kompetenco za neodvisne ponudnike programske opreme (Independent Software Vendor) lahko pridobite dostop do najnovejših tehnologij, tržnih priložnosti in trženjskih virov, ki so bili ustvarjeni posebej za potrebe neodvisnih ponudnikov programske opreme.

Razvojna orodja in tehnologije

Središče MSDN za tehnične strokovnjake na enem mestu združuje vsebine in informacijske vire, povezane z določenimi izdelki in tehnologijami. Središče vam zagotovi dostop do primerov programske kode, strani razvijalske skupnosti, tehničnih člankov, dogodkov in drugih virov. Vsako središče za razvijalce vam ponudi jasen pregled, ki ga potrebujete za razumevanje in uporabo izbrane tehnologije.

Študije primerov

Študije primerov prikazujejo rešitve, vpeljane z Microsoftovimi izdelki in tehnologijami.

 • Občina Brežice
  Občina Brežice se razprostira na 268 kvadratnih km ter leži ob rekah Krka in Sava. Spada med večje občine, saj ima po zadnjem popisu 24.473 prebivalcev, ki živijo v 109 naseljih oziroma v 20 krajevnih skupnostih.
 • Unicredit
  UniCredit Banka Slovenije d. d. je del ene največjih bančnih skupin v Evropi – UniCredit, ki je navzoča v 22 državah in na 50 trgih, njena mreža pa šteje več kot 9500 podružnic in 160.000 zaposlenih.
 • MORS
  Ministrstvo za obrambo Republike Slovenije celovito skrbi za celotno področje obrambe države.
 • Borzen
  Podjetje Borzen d.o.o., katerega glavna dejavnost je organiziranje trga z električno energijo, je nastalo leta 2001.

Naročnine Technet

Ne glede na to, ali skrbite za poslovna okolja ali namizja, imate na voljo različne letne naročnine s prilagojenimi ugodnostmi, ki vam zagotavljajo vire in orodja, s katerimi boste lahko pri svojem delu uspešni. Naročniki lahko s strokovno podporo premagajo tudi najbolj zahtevne informacijske izzive, Microsoftovi programi e-izobraževanja pa jim pomagajo ostati v koraku z razvojem. Zagotovite si dostop do celovitih Microsoftovih virov ter polnih različic programske opreme. Tako lahko tehnologije preizkusite in brez skrbi načrtujete njihovo uvedbo. Poiščite tehnične vire in orodja za strokovnjake za informacijske tehnologije.

Naročnine Technet

Strežniki

Družina strežnikov Windows Server prinaša trdne temelje za vse strežniške delovne obremenitve in aplikacije, obenem pa jih lahko preprosto vpeljete in upravljate. Nova orodja za virtualizacijo, spletni viri, izboljšano upravljanje ter integracija z operacijskim sistemom Windows 7 pomenijo prihranek časa in nižje stroške ter ustvarjajo platformo za dinamičen in učinkovito upravljan podatkovni center.


Študije primerov

Študije primerov prikazujejo rešitve, vpeljane z Microsoftovimi izdelki in tehnologijami.

Nalaganje vsebine...
Najnovejše
Twitter
Stopite v stik z nami


 

     askdxslovenia@microsoft.com

 

Računalništvo v oblaku

Računalništvo v oblaku prinaša velike spremembe za celotno panogo informacijskih tehnologij, saj podjetjem ob nižjih stroških zagotavlja bistveno večjo prilagodljivost, višjo operativno učinkovitost ter višjo raven informacijskih storitev.

Microsoft Innovation Center

Microsoft Innovation Center Microsoft Innovation Center je program, ki dopolnjuje storitve inkubatorjev in tehnoloških parkov za ciljno skupino visokotehnoloških podjetij iz panog informacijskih in telekomunikacijskih tehnologij, ponudnikov večpredstavnostnih vsebin in zabave.