Pakoja e ndërfaqes së gjuhës së Windows Vista-s
  Application
  Pakoja e ndërfaqes së gjuhës (LIP) e Windows Vista-s siguron një ndërfaqe të përdoruesit të lokalizuar pjesërisht të zonave të përdorura më gjerësisht të Windows-it
  FALAS
  Data e shpalljes
  28.1.2008
  Internet Explorer 11 për Windows 7
  Update
  Shkarkoni shfletuesin e shpejtë dhe të përshtatur, të rekomanduar për Windows 7.
  FALAS
  Data e shpalljes
  6.11.2013
  Update for Microsoft Office Word 2007 (KB974631) - shqip
  Update
  Një përshkrim i detajuar i këtij shkarkimi do të jetë i disponueshëm në Shqip së shpejti. Ndërkohë, përshkrimi në Anglisht jepet për lehtësinë tuaj.
  FALAS
  Data e shpalljes
  20.7.2010
  Update for Microsoft Office Word 2007 (KB974561) - shqip
  Update
  Një përshkrim i detajuar i këtij shkarkimi do të jetë i disponueshëm në Shqip së shpejti. Ndërkohë, përshkrimi në Anglisht jepet për lehtësinë tuaj.
  FALAS
  Data e shpalljes
  9.11.2009
  Windows Internet Explorer 8 për Windows Vista apo Windows Server 2008
  Update
  Internet Explorer 8. Më i Shpejtë, Më i Lehtë, Më Private, dhe më Sigurtë.
  FALAS
  Data e shpalljes
  1.6.2009
  Internet Explorer 10 për Windows 7
  Application
  Internet Explorer 10 është i shpejtë e i përshtatur dhe bën që uebsajtet tuaja të shkëlqejnë dhe funksionojnë tamam si aplikacione lokale në kompjuterin tuaj personal.
  FALAS
  Data e shpalljes
  25.2.2013
  Windows Installer 4.5 Redistributable - shqip
  Redistributable component
  Një përshkrim i detajuar i këtij shkarkimi do të jetë i disponueshëm në Shqip së shpejti. Ndërkohë, përshkrimi në Anglisht jepet për lehtësinë tuaj.
  FALAS
  Data e shpalljes
  2.6.2008
  Windows Phone 7 Connector (for Mac) - Beta - shqip
  Application
  Një përshkrim i detajuar i këtij shkarkimi do të jetë i disponueshëm në Shqip së shpejti. Ndërkohë, përshkrimi në Anglisht jepet për lehtësinë tuaj.
  FALAS
  Data e shpalljes
  16.5.2011
  Windows Internet Explorer 9 për Windows 7
  Update
  Windows Internet Explorer 9 i lejon sajtet tuaja të uebit të shkëlqejnë dhe të funksionojnë njëlloj si aplikacionet origjinale të kompjuterit tuaj personal.
  FALAS
  Data e shpalljes
  25.5.2011
  Internet Explorer 11 për Windows 7 64-bit Edition dhe Windows Server 2008 R2 64-bit Edition
  Update
  Shkarkoni shfletuesin e shpejtë dhe të përshtatur, të rekomanduar për Windows 7.
  FALAS
  Data e shpalljes
  6.11.2013