Application
  Veglat e kontrollit gjuhësor të Microsoft Office mundësojnë redaktimin në gjuhë të tjera.
  FALAS
  Application
  Microsoft Office Language Interface Pack 2010 – Shqip mbështet një ndërfaqe të përdoruesit në gjuhën shqipe për shumë programe të Microsoft Office 2010.
  FALAS
  Application
  Paketa e ndërfaqes së gjuhës (LIP) e Windows 7 siguron një ndërfaqe të përdoruesit të lokalizuar pjesërisht për zonat e përdorura më gjerë...
  FALAS
  Application
  Microsoft Office Language Interface Pack 2007 – Shqip siguron një ndërfaqe në shqip të përdoruesit për shumë programe të Microsoft Office 2007.
  FALAS
  Application
  Microsoft Office Language Accessory Pack 2016 - shqip shton vegla të tjera për afishimin, ndihmën ose kontrollin gjuhësor, në varësi të gjuhës që po instalon.
  FALAS
  Update
  Një përshkrim i detajuar i këtij shkarkimi do të jetë i disponueshëm në Shqip së shpejti. Ndërkohë, përshkrimi në Anglisht jepet për leht&...
  FALAS
  Application
  Microsoft Office Language Interface Pack 2013 – shqip ofron një ndërfaqe përdorimi të përkthyer për shumë prej aplikacioneve të Microsoft Office 2013.
  FALAS
  Application
  Veglat e kontrollit gjuhësor të Microsoft Office mundësojnë redaktimin në gjuhë të tjera.
  FALAS
  Application
  Përdorni përkthimet e EkraninNdihmues për të treguar tekstin e elemeteve që shfaqen – si butonat, menutë dhe kutitë e dialogëve - në gjuhë tjetër.
  FALAS
  Update
  Shkarkoni shfletuesin e shpejtë dhe të përshtatur, të rekomanduar për Windows 7.
  FALAS