Internet Explorer

  Thank you for downloading

  • Windows Internet Explorer 7 LIP Pack për Windows XP

   If your download does not start after 30 seconds, Click here
     1. Shtyp Transfero butonin në këtë faqe për të nisur transferimin, ose zgjidhni gjuhë tjetër nga lista e dhënë dhe shtypni Shko.
     2. Bëni një nga gjërat që vijojnë:
      • Për të nisur menjëherë transferimin, shtypni Hap ose Hapni programin prej vendit të tij aktual.
      • Për të kopjuar transferimin në kompjuterinin tuaj për ta instaluar më vonë, shtypni Ruani ose Ruani këtë program në disk.

  Shkarkime të popullarizuara

  Loading your results, please wait...

  Përditësime falas për PC

  • Korrigjuesit e sigurisë
  • Përditësimet e softuerit
  • Paketat e shërbimit
  • Drejtuesit e harduerit