Office

  Thank you for downloading

  • Paketa e Shërbimit 2 e Office 2003 për Paketën e Gjuhës së Ndërfaqes

   If your download does not start after 30 seconds,
   Click here

   Zgjidh skedarët që nuk u shkarkuan

   Emri i skedaritDownload LinkMadhësia e skedarit
   LIP2003SP2-KB887617-Client-ALB.exeRecommendedClick here975 KB
   LIP2003SP2-KB887617-FullFile-ALB.exeRecommendedClick here5.7 MB
   Download Summary:
   KBMBGB

   You have not selected any file(s) to download.

    • Shënim: Administratorët duhet t’i referohen pjesës së ndihmës së administratorit .

     Udhëzimet e instalimit
     Për të instaluar këtë azhurnim, ndiq këto hapa:
     1. Transfero prej serverit një nga dy dosjet .exe duke përdorur lidhjet në fund të faqes dhe më pas, ruaje dosjen në pajisjen disk drive.
      • LIP2003SP2-kb887617-client-ALB.exe: Duhet ta transferosh këtë dosje prej serverit nëse ke mundësi futjeje nroduktin tënd origjinal CD-ROM. Mund t'ju duhet të siguroni burimin e instalimit gjatë instalimit të pjesës së kodi të shtuar në program për riparim, nëse e keni azhurnuar më parë produktin.
      • LIP2003SP2-kb887617-fullfile-ALB.exe: Transfero këtë dosje prej serverit nëse nuk ke mundësi futjeje në produktin tënd origjinal CD-ROM ose nëse ke patur probleme në instalimin e LIP2003SP2-kb887617-client-ALB.exe.
     2. Rekomandohet që të ndalosh të gjitha programet që janë ndezur.

     3. Në Windows Explorer, kliko dy herë tek dosja .exe që ruajte në pajisjen disk drive dhe vazhdo udhëzimet në ekran.


     Udhëzime përdorimi:

     Mbasi ta instalosh këtë azhurnim, përdor Office si zakonisht.


     Për ta fshirë këtë transferim prej serverit:

     Nuk ka tipar çinstalimi për këtë transferim prej serverit. Për më shumë informacion, shih artikullin në Bazën e Njohurive së Microsoft (873125): Nuk mund ta fshish Paketën e Shërbimit 2 për produktet e Office 2003.


     Burimet e ndihmës së administratorit
     Administratorët që punojnë në mjedise të drejtuara mund të gjejnë burime të plota për shpërndarjen e azhurnimeve të Office në një organizim në Qendrën e Azhurnimeve të Administrimit të Office Faqja e internetit. Në faqen kryesore të asaj faqeje, shih nën Azhurno strategjitë për versionin e produktit që po azhurnoni.

     Transferimet e këtij azhurnimi janë më poshtë. Instalimi fillon mbasi të klikosh dy herë në paketën e ekzekutueshme. Duhet të përdorësh një linjë komandimi kur nxjerr dosjet e pjesës së kodit të shtuar në program për riparim (dosjet MSP). Linja e komandimit dhe udhëzimet janë përfshirë në artikullin e Bazës së Njohurive (197147): Argumentet e Ndryshimit të Linjës së Komandimit për paketat IExpress të azhurnimit të programit.

     Shih artikullin në Bazën e Njohurive së Microsoft: (887617): Përshkrimi i Paketës së Shërbimit 2 e Office 2003 për Paketën e Gjuhës së Ndërfaqes për informacion të mëtejshëm rreth këtij azhurnimi.

  Shkarkime të popullarizuara

  Loading your results, please wait...

  Përditësime falas për PC

  • Korrigjuesit e sigurisë
  • Përditësimet e softuerit
  • Paketat e shërbimit
  • Drejtuesit e harduerit