Internet Explorer

  Thank you for downloading

  • Windows Internet Explorer 9 për Windows Vista dhe Windows Server 2008

   If your download does not start after 30 seconds, Click here
     1. Klikoni butonin Shkarko në këtë faqe për të filluar shkarkimin.
     2. Bëni një nga këto:
      • Për të filluar menjëherë instalimin, klikoni Hap ose Ekzekutoje këtë program nga vendndodhja e tij aktuale.
      • Për ta kopjuar shkarkimin në kompjuter që ta instaloni më vonë, klikoni Ruaj ose Ruaje këtë program në disk.

  Shkarkime të popullarizuara

  Loading your results, please wait...

  Përditësime falas për PC

  • Korrigjuesit e sigurisë
  • Përditësimet e softuerit
  • Paketat e shërbimit
  • Drejtuesit e harduerit