Windows

  Thank you for downloading

  • Paketa e ndërfaqes së gjuhës për Windows 7

   If your download does not start after 30 seconds,
   Click here

   Zgjidh skedarët që nuk u shkarkuan

   Emri i skedaritDownload LinkMadhësia e skedarit
   LIP_sq-AL-32bit.mlcRecommendedClick here2.7 MB
   LIP_sq-AL-64bit.mlcRecommendedClick here4.2 MB
   Download Summary:
   KBMBGB

   You have not selected any file(s) to download.

    • PARALAJMËRIM: Nëse ke të aftësuar enkriptimin BitLocker, pezulloje para se të instalosh LIP-in. Hap 
 Control Panel
 , përzgjidh 
 System and Security
 , pastaj 
 BitLocker Drive Encryption
 . Kliko në 
 Suspend Protection
 . 

     Meqenëse këto janë shkarkime të veçanta për versionet 32- dhe 64-bitëshe të Windows 7 LIP, para se të nisësh shkarkimin, duhet të përcaktosh cilin version të Windows 7 ke të instaluar: 

     
 Kliko në butonin 
 Start
 , pastaj kliko me të djathtin te Kompjuteri dhe përzgjidh 
 Properties
 . Kjo do të paraqesë informacionet bazë të kompjuterit tënd. 

     
 Shiko në seksionin Sistemi për tipin e sistemit. Kjo do të të tregojë nëse po ekzekuton version 32-bitësh apo 64-bitësh të sistemit operativ të Windows 7


     Për të instaluar versionin 32-bitësh, mund të veprohet në dy mënyra:

     1. Kliko butonin Shkarko pastaj kliko Open për të instaluar LIP-in


     2. ose

     3. Kliko butonin Shkarko
      • Kliko në Save për të kopjuar skedarin në kompjuterin tënd,
      • navigo në skedarin e shkarkimit dhe kliko dy herë në të për të instaluar LIP-in

     Për të instaluar versionin 64-bitësh, duhet të përdorësh opsionin e dytë më sipër.

  Shkarkime të popullarizuara

  Loading your results, please wait...

  Përditësime falas për PC

  • Korrigjuesit e sigurisë
  • Përditësimet e softuerit
  • Paketat e shërbimit
  • Drejtuesit e harduerit