Office

  Thank you for downloading

  • Microsoft Office Language Interface Pack 2007 – Shqip

   If your download does not start after 30 seconds,
   Click here

   Zgjidh skedarët që nuk u shkarkuan

   Emri i skedaritDownload LinkMadhësia e skedarit
   LanguageInterfacePack.exeRecommended
   Click here14.8 MB
   Click here14.8 MB
   LIP_Help.chmRecommendedClick here233 KB
   Microsoft_Office_Excel.pptxRecommendedClick here1.3 MB
   Microsoft_Office_Outlook.pptxRecommendedClick here2.7 MB
   Microsoft_Office_PowerPoint.pptxRecommendedClick here2.7 MB
   Microsoft_Office_Word.pptxRecommendedClick here1.7 MB
   Download Summary:
   KBMBGB

   You have not selected any file(s) to download.

    • Për të instaluar këtë shkarkim:
     1. Shkarko skedarin LanguageInterfacePack.exe duke klikuar butonin (sipër) Shkarko dhe duke e ruajtur skedarin në diskun e ngurtë.
     2. Kliko dy herë skedarin e programit LanguageInterfacePack.exe në diskun e ngurtë për të nisur programin e instalimit.
     3. Ndiq udhëzimet në ekran për të përfunduar instalimin.
     4. Sapo të instalohet skedari Lexomë për Microsoft Office 2007 Language Interface Pack mund të gjendet në C:\Program Files\Common Files\microsoft shared\OFFICE12\LCID\LIPread.htm
     5. Nuk mbështetet përmirësimi i Office 2003 me Office 2003 Language Interface Pack të Office 2007 me Office 2007 Language Interface Pack. Nëse dëshiron të përmirësosh bazën e instalimit të Office 2003 të Office 2007 me Office 2007 Language Interface Pack, duhet:
      • Të çinstalosh Office 2003 Language Interface Pack
      • Të ekzekutosh instalimin e Office 2007 dhe të zgjedhësh opsionet e përmirësimit.
      • Kur të përfundojë instalimi i Office 2007, instalo dhe konfiguro paketën e ndërfaqes së gjuhës së Office-it 2007

      • Aktivizimi i produktit tënd të Office-it:
      • Nëse ke probleme me leximin e të gjithë Kodit të instalimit në dialogun "Eksperti i aktivizimit të Microsoft Office-it" ose nëse i gjithë kodi i instalimit nuk afishohet si duhet gjatë përdorimit të Microsoft® Office Language Interface Pack 2007, të lutem, anulo ekspertin dhe kalo në anglisht produktin për të aktivizuar produktin tënd të Microsoft Office-it.


     Instruksione për përdorim:

     Për të kaluar ndërfaqen e përdoruesit në gjuhën e Microsoft Office Language Interface Pack 2007 – Shqip, ndiq këta hapa:

     1. Lësho Parametrat e gjuhës së Microsoft Office 2007 nga Menyja Nis\Gjithë programet\Microsoft Office\Veglat e Microsoft Office-it.
     2. Përzgjidh skedën Afisho gjuhën dhe, në listën me lëshim poshtë Afisho menytë dhe kutitë e dialogut të Microsoft Office në: përzgjidh gjuhën që dëshiron të afishosh. Gjuha që përzgjodhe duhet të jetë tani afishimi i parazgjedhur.
     3. Në skedën Afisho gjuhën është opsioni për të pasur përputhjen e afishimit të Office-it me afishimin e Windows-it. Gjuha aktuale e Windows-it do të listohet për ty. Nëse dëshiron që afishimi i Office-it të përputhet me afishimin e Windows-it, përzgjidh kutinë e shkallëzimit Vendos që gjuha e afishimit të Microsoft Office-it të përputhet me gjuhën e afishimit të Windows-it Ky parametër refuzon përzgjedhjen që bëre në Listën afisho menytë dhe kutitë e dialogut të Microsoft Office-it.
     4. Në skedën Gjuhët e redaktimit përzgjidh gjuhën që kërkon të aftësosh nga lista Gjuhët e redaktimit në dispozicion dhe kliko Shto. Gjuha që përzgjodhe nuk duhet listuar në listën Gjuhët e aftësuara për redaktim.
     5. Në skedën Gjuhët e redaktimit përzgjidh gjuhën që kërkon të jetë gjuha parësore e redaktimit nga lista Gjuha parësore e redaktimit.
     6. Kliko butonin Në rregull.

     Parametrat e gjuhës që ke përzgjedhur do të kenë efekt herën tjetër kur të nisësh aplikacionet e Office-it.
     Shënim: Ndihma nuk mund të kalojë në gjuhën e Microsoft Office Language Interface Pack 2007 – Shqip. Ndihma do të mbetet gjithmonë në gjuhën origjinale të instalimit.
     Vendos gjithmonë në gjuhën bazë ndihmën e afishuar në listën me lëshim poshtë.

     Për të larguar këtë shkarkim:
      Ndiq këto hapa në edicionin Windows XP Home ose Professional:
     1. Braktis të gjitha programet.
     2. Kliko dy herë ikonën Shto ose largo programe në panelin e kontrollit të Windows-it.
     3. Kliko Microsoft Office Language Interface Pack 2007 në kutinë Programet e instaluara aktualisht, pastaj kliko butonin Largo.
     4. Ndiq instruksionet në ekran.

      Ndiq këto hapa në Windows Vista:
     1. Braktis të gjitha programet.
     2. Kliko dy herë ikonën Programe dhe tipare në panelin e kontrollit të Windows-it.
     3. Në opsionin Çinstalo ose ndrysho një program , kliko Microsoft Office Language Interface Pack 2007 – Shqip në kutinë Programet e instaluara aktualisht, pastaj përzgjidh opsionin Çinstalo.
     4. Ndiq udhëzimet në ekran.

  Shkarkime të popullarizuara

  Loading your results, please wait...

  Përditësime falas për PC

  • Korrigjuesit e sigurisë
  • Përditësimet e softuerit
  • Paketat e shërbimit
  • Drejtuesit e harduerit