Office

  Thank you for downloading

  • Office 2003 ndërfaqe e pakos në Shqip (Shqipëri)

   If your download does not start after 30 seconds,
   Click here

   Zgjidh skedarët që nuk u shkarkuan

   Emri i skedaritDownload LinkMadhësia e skedarit
   LIP.EXERecommendedClick here6.5 MB
   Albanian_GS.EXERecommendedClick here265 KB
   Download Summary:
   KBMBGB

   You have not selected any file(s) to download.

    • Për ta instaluar këtë shkarko:
     1. Shkarkoni LIP.exe skedarin duke klikuar Shkarko butonin (sipër) dhe të ruani skedarin në hard diskun tuaj.
     2. Klikoni dy herë LIP.exe program skedarin në hard diskun tuaj për të filluar parametrizimin e programit.
     3. Ndiqni instruksionet në ekran për ta përfunduar instalimin.

     Instruksionet për përdorim:

     Për ta kyçur përdoruesin e ndërfaqes në gjuhën e edicionit të Office 2003 të ndërfaqes së pakos shqip (Shqipëri), ndiqni këta hapa:

     1. Fillo menynë, tregoni kah Të gjitha programet, tregoni kah Microsoft Office, tregoni kah Veglat në Microsoft Office, dhe mandej klikoni Microsoft Office 2003 parametrat për gjuhë.
     2. Ndërfaqja dhe ndihma e përdoruesit skedë, në afisho Office 2003 në listë, përzgjidhni gjuhën të cilën dëshironi ta afishoni.
     3. Klikoni OK.


     Parametrat e gjuhës të cilat i përzgjodhët do të kenë ndikim herën tjetër kur do t'i nisni programet në Office.


     Për ta hequr këtë shkarko:
     1. Largo të gjitha programet.
     2. Fillo menynë, trego kah Parametrat dhe mandej klikoni Paneli i kontrollit.
     3. klikim dy herë Shto/Hiq programet.
     4. Në listën e programeve aktualisht të instaluara, klikoni edicioni Microsoft Office 2003 ndërfaqe e pakos në Shqip (Shqipëri)dhe mandej klikoni Hiq ose Shto/Hiq.Nëse paraqitet kutia për dialog, ndiqni instruksionet për ta hequr programin.
     5. Klikoni Po ose OK për të konfirmuar se dëshironi ta hiqni programin.

  Shkarkime të popullarizuara

  Loading your results, please wait...

  Përditësime falas për PC

  • Korrigjuesit e sigurisë
  • Përditësimet e softuerit
  • Paketat e shërbimit
  • Drejtuesit e harduerit