Office

  Thank you for downloading

  • Gjuha e Ekranit te Microsoft Office

   If your download does not start after 30 seconds,
   Click here

   Zgjidh skedarët që nuk u shkarkuan

   Emri i skedaritDownload LinkMadhësia e skedarit
   screentiplanguage_sq-al_32bit.exeRecommendedClick here1.5 MB
   screentiplanguage_sq-al_64bit.exeRecommendedClick here1.5 MB
   Download Summary:
   KBMBGB

   You have not selected any file(s) to download.

    • Për të instaluar këtë shkarkim:
     1. Klikoni butonin Shkarko në këtë faqe të filloni.
     2. Bëni një nga këto:
      • Për të filluar instalimin menjëherë, klikoni Vazhdo.
      • Për të ruajtur shkarkimin në kompjuterin tuaj për ta instaluar më vonë, kliko Ruaj.
      • Për të anulluar instalimin, kliko Anullo.

     Për të mbyllur ose për të ndryshuar gjuhën e ekranit:
     1. Kliko në butonin e Office File, zgjidh Mundësitë, përzgjidhni Gjuhën dhe zgjidh Gjuhën e Ekranit t'i 'Përshtat Gjuhën e Shfaqur'.

     Për të fshirë këtë shkarkim:
     1. Nga lista Fillo , zgjidhni Paneli i Kontrollit.
     2. Kliko dy herë Shto/Hiq Programet.
     3. Në listen e programeve që janë instaluar, zgjidhni Gjuha e Ekranit të Microsoft Office, dhe pastaj kliko Hiqose Shto/Hiq. Nese nje kuti dialogy shfaqet, ndiqni instruksjonet per te hequr programin.
     4. Kliko Po ose OK per te konfirmuar qe me te vertete deshironi per te fshire programin.

  Shkarkime të popullarizuara

  Loading your results, please wait...

  Përditësime falas për PC

  • Korrigjuesit e sigurisë
  • Përditësimet e softuerit
  • Paketat e shërbimit
  • Drejtuesit e harduerit