Office

  Thank you for downloading

  • Veglat e kontrollit gjuhësor të Microsoft Office 2013 - shqip

   If your download does not start after 30 seconds,
   Click here

   Zgjidh skedarët që nuk u shkarkuan

   Emri i skedaritDownload LinkMadhësia e skedarit
   proofingtools_sq-al-x86.exeRecommendedClick here972 KB
   proofingtools_sq-al-x64.exeRecommended
   Click here1,023 KB
   Click here1,023 KB
   Download Summary:
   KBMBGB

   You have not selected any file(s) to download.

    • Për të instaluar këtë shkarkim:
     Instalo veglat e kontrollit gjuhësor:


     1. Shkarko skedarin duke klikuar butonin Shkarko (më lart) dhe duke e ruajtur skedarin në diskun e ngurtë.
     2. Ekzekuto programin e parametrizimit.
     3. Në faqen "Lexo Kushtet e licencës së softuerit të Microsoft", rishiko kushtet, përzgjidh kutinë e zgjedhjes "Kliko këtu për të pranuar Kushtet e licencës së softuerit të Microsoft" dhe më pas kliko Vazhdo.
     4. Eksperti i parametrizimit ekzekuton dhe instalon veglat e kontrollit gjuhësor.
     5. Pasi të ketë përfunduar instalimi, rinis aplikacionet e hapura të Office.


     Udhëzimet e përdorimit: Përdori veglat e kontrollit gjuhësor ashtu siç i përdor zakonisht - tani duhet t'i shohësh për gjuhën e instaluar rishtas. Për shembull, mund të vendosësh gjuhën e kontrollit gjuhësor në gjuhën e re për të përdorur kontrollin gjuhësor (nëse është në dispozicion) - për të mësuar se si ta bësh këtë, shiko Kalo nga një gjuhë në tjetrën duke vendosur gjuhën e kontrollit gjuhësor (teksti mund të jetë në anglisht)

     Për ta larguar këtë shkarkim:
     1. Në menynë Nis, drejtoje miun te Parametrat dhe më pas kliko Paneli i kontrollit.
     2. Kliko dy herë Shto/Largo programe.
     3. Në listën e programeve të instaluara aktualisht, përzgjidh Veglat e kontrollit gjuhësor të Microsoft Office 2013 - shqip dhe më pas kliko Çinstalo, Largo ose Shto/Largo. Nëse shfaqet një kuti dialogimi, ndiq udhëzimet për të larguar programin.
     4. Kliko Po ose Në rregull për të konfirmuar që dëshiron ta largosh programin.


  Shkarkime të popullarizuara

  Loading your results, please wait...

  Përditësime falas për PC

  • Korrigjuesit e sigurisë
  • Përditësimet e softuerit
  • Paketat e shërbimit
  • Drejtuesit e harduerit