decorative icon product name, link and description price and details
Modifikim Sigurie
Modifikim Sigurie
Një përshkrim i detajuar i këtij shkarkimi do të jetë i disponueshëm në Shqip së shpejti. Ndërkohë, përshkrimi në Anglisht jepet për lehtësinë tuaj.
FALAS
Data e shpalljes
4.6.2010
Modifikim Sigurie
Modifikim Sigurie
Një përshkrim i detajuar i këtij shkarkimi do të jetë i disponueshëm në Shqip së shpejti. Ndërkohë, përshkrimi në Anglisht jepet për lehtësinë tuaj.
FALAS
Data e shpalljes
4.6.2010
Dokument
Dokument
Një përshkrim i detajuar i këtij shkarkimi do të jetë i disponueshëm në Shqip së shpejti. Ndërkohë, përshkrimi në Anglisht jepet për lehtësinë tuaj.
FALAS
Data e shpalljes
20.10.2010
Azhurnim
Azhurnim
Një përshkrim i detajuar i këtij shkarkimi do të jetë i disponueshëm në Shqip së shpejti. Ndërkohë, përshkrimi në Anglisht jepet për lehtësinë tuaj.
FALAS
Data e shpalljes
14.12.2007
Aplikacion
Aplikacion
Pakoja e ndërlidhjes shqip për familjen e Windows XP siguron ndërlidhje shqip për përdoruesit për pjesën më të madhe të ndërlidhjes për përdoruesin e Windows XP. Kjo pako e ndërlidhjes shqip do të kërkojë vërtetimin e Microsoft Windows gjatë instalimit
FALAS
Data e shpalljes
23.6.2006
Dokument
Dokument
Një përshkrim i detajuar i këtij shkarkimi do të jetë i disponueshëm në Shqip së shpejti. Ndërkohë, përshkrimi në Anglisht jepet për lehtësinë tuaj.
FALAS
Data e shpalljes
20.10.2010
Modifikim Sigurie
Modifikim Sigurie
Një përshkrim i detajuar i këtij shkarkimi do të jetë i disponueshëm në Shqip së shpejti. Ndërkohë, përshkrimi në Anglisht jepet për lehtësinë tuaj.
FALAS
Data e shpalljes
4.6.2010
Azhurnim
Azhurnim
Një përshkrim i detajuar i këtij shkarkimi do të jetë i disponueshëm në Shqip së shpejti. Ndërkohë, përshkrimi në Anglisht jepet për lehtësinë tuaj.
FALAS
Data e shpalljes
7.12.2009
Modifikim Sigurie
Modifikim Sigurie
Një përshkrim i detajuar i këtij shkarkimi do të jetë i disponueshëm në Shqip së shpejti. Ndërkohë, përshkrimi në Anglisht jepet për lehtësinë tuaj.
FALAS
Data e shpalljes
4.6.2010
Azhurnim
Azhurnim
Transferoni variantin më të ri të Web kërkuesit botëror më të përhapur.
FALAS
Data e shpalljes
12.3.2008
Azhurnim
Azhurnim
Windows Internet Explorer 9 i lejon sajtet tuaja të uebit të shkëlqejnë dhe të funksionojnë njëlloj si aplikacionet origjinale të kompjuterit tuaj personal.
FALAS
Data e shpalljes
25.5.2011
Azhurnim
Azhurnim
Një përshkrim i detajuar i këtij shkarkimi do të jetë i disponueshëm në Shqip së shpejti. Ndërkohë, përshkrimi në Anglisht jepet për lehtësinë tuaj.
FALAS
Data e shpalljes
4.6.2010
Paketë shërbimi
Paketë shërbimi
Paketa e Shërbimit 2 e Office 2003 për Paketën e Gjuhës së Ndërfaqes siguron azhurnimet më të fundit të Paketës së Gjuhës së Ndërfaqes së Office 2003.
FALAS
Data e shpalljes
15.3.2006
Azhurnim
Azhurnim
Një përshkrim i detajuar i këtij shkarkimi do të jetë i disponueshëm në Shqip së shpejti. Ndërkohë, përshkrimi në Anglisht jepet për lehtësinë tuaj.
FALAS
Data e shpalljes
8.12.2009
Azhurnim
Azhurnim
Windows Internet Explorer 9 i lejon sajtet tuaja të uebit të shkëlqejnë dhe të funksionojnë njëlloj si aplikacionet origjinale të kompjuterit tuaj personal.
FALAS
Data e shpalljes
25.5.2011
Aplikacion
Aplikacion
Paketa e ndërfaqes së gjuhës (LIP) e Windows 7 siguron një ndërfaqe të përdoruesit të lokalizuar pjesërisht për zonat e përdorura më gjerësisht të Windows 7
FALAS
Data e shpalljes
9.9.2010
Modifikim Sigurie
Modifikim Sigurie
Një përshkrim i detajuar i këtij shkarkimi do të jetë i disponueshëm në Shqip së shpejti. Ndërkohë, përshkrimi në Anglisht jepet për lehtësinë tuaj.
FALAS
Data e shpalljes
15.6.2010
Aplikacion
Aplikacion
Një përshkrim i detajuar i këtij shkarkimi do të jetë i disponueshëm në Shqip së shpejti. Ndërkohë, përshkrimi në Anglisht jepet për lehtësinë tuaj.
FALAS
Data e shpalljes
15.12.2010
Modifikim Sigurie
Modifikim Sigurie
Një përshkrim i detajuar i këtij shkarkimi do të jetë i disponueshëm në Shqip së shpejti. Ndërkohë, përshkrimi në Anglisht jepet për lehtësinë tuaj.
FALAS
Data e shpalljes
4.6.2010
Dokument
Dokument
Një përshkrim i detajuar i këtij shkarkimi do të jetë i disponueshëm në Shqip së shpejti. Ndërkohë, përshkrimi në Anglisht jepet për lehtësinë tuaj.
FALAS
Data e shpalljes
15.3.2011
Azhurnim
Azhurnim
Një përshkrim i detajuar i këtij shkarkimi do të jetë i disponueshëm në Shqip së shpejti. Ndërkohë, përshkrimi në Anglisht jepet për lehtësinë tuaj.
FALAS
Data e shpalljes
8.1.2010
Aplikacion
Aplikacion
Microsoft Office Language Interface Pack 2007 – Shqip siguron një ndërfaqe në shqip të përdoruesit për shumë programe të Microsoft Office 2007.
FALAS
Data e shpalljes
13.8.2008
Aplikacion
Aplikacion
Një përshkrim i detajuar i këtij shkarkimi do të jetë i disponueshëm në Shqip së shpejti. Ndërkohë, përshkrimi në Anglisht jepet për lehtësinë tuaj.
FALAS
Data e shpalljes
16.5.2011
Aplikacion
Aplikacion
Pakoja për ndërfaqe në Shqip (Shqipëri) për Microsoft Office 2003 siguron për përdoruesit ndërfaqe për më tepër programe në Microsoft Office 2003.
FALAS
Data e shpalljes
21.11.2006
Modifikim Sigurie
Modifikim Sigurie
Një përshkrim i detajuar i këtij shkarkimi do të jetë i disponueshëm në Shqip së shpejti. Ndërkohë, përshkrimi në Anglisht jepet për lehtësinë tuaj.
FALAS
Data e shpalljes
8.2.2009
Azhurnim
Azhurnim
Internet Explorer 8. Më i Shpejtë, Më i Lehtë, Më Private, dhe më Sigurtë.
FALAS
Data e shpalljes
1.6.2009
Paketë shërbimi
Paketë shërbimi
Paketa e shërbimit 3 e Office-it 2003 për Language Interface Pack siguron përditësimet më të fundit të Office 2003 Language Interface 2003.
FALAS
Data e shpalljes
17.9.2007
Azhurnim
Azhurnim
Një përshkrim i detajuar i këtij shkarkimi do të jetë i disponueshëm në Shqip së shpejti. Ndërkohë, përshkrimi në Anglisht jepet për lehtësinë tuaj.
FALAS
Data e shpalljes
9.11.2009
Komponent i rishpërndarshëm
Komponent i rishpërndarshëm
Një përshkrim i detajuar i këtij shkarkimi do të jetë i disponueshëm në Shqip së shpejti. Ndërkohë, përshkrimi në Anglisht jepet për lehtësinë tuaj.
FALAS
Data e shpalljes
30.6.2006
Paketë shërbimi
Paketë shërbimi
Service Pack 2 ofron përditësimet më të fundit për Office Language Interface Pack 2007 të Microsoft-it.
FALAS
Data e shpalljes
20.5.2009
Aplikacion
Aplikacion
Përdorni përkthimet e EkraninNdihmues për të treguar tekstin e elemeteve që shfaqen – si butonat, menutë dhe kutitë e dialogëve - në gjuhë tjetër.
FALAS
Data e shpalljes
27.2.2011
Dokument
Dokument
Një përshkrim i detajuar i këtij shkarkimi do të jetë i disponueshëm në Shqip së shpejti. Ndërkohë, përshkrimi në Anglisht jepet për lehtësinë tuaj.
FALAS
Data e shpalljes
14.6.2011
Paketë shërbimi
Paketë shërbimi
Paketa e shërbimit 3 ofron përditësimet më të reja për Microsoft Office Language Interface Pack 2007.
FALAS
Data e shpalljes
25.10.2011
Aplikacion
Aplikacion
Përdorni përkthimet e EkraninNdihmues për të treguar tekstin e elemeteve që shfaqen – si butonat, menutë dhe kutitë e dialogëve - në gjuhë tjetër.
FALAS
Data e shpalljes
14.3.2013
Modifikim Sigurie
Modifikim Sigurie
Një përshkrim i detajuar i këtij shkarkimi do të jetë i disponueshëm në Shqip së shpejti. Ndërkohë, përshkrimi në Anglisht jepet për lehtësinë tuaj.
FALAS
Data e shpalljes
9.11.2009
Aplikacion
Aplikacion
Një përshkrim i detajuar i këtij shkarkimi do të jetë i disponueshëm në Shqip së shpejti. Ndërkohë, përshkrimi në Anglisht jepet për lehtësinë tuaj.
FALAS
Data e shpalljes
17.10.2005
Aplikacion
Aplikacion
Veglat e kontrollit gjuhësor të Microsoft Office mundësojnë redaktimin në gjuhë të tjera.
FALAS
Data e shpalljes
7.1.2013
Mjet
Mjet
Paketa e gjuhës së ndërfaqes (LIP) për Windows 8 siguron një ndërfaqe të përdoruesit të lokalizuar pjesërisht për zonat e përdorura më gjerësisht të Windows 8
FALAS
Data e shpalljes
20.11.2012
Aplikacion
Aplikacion
Microsoft Office Language Interface Pack 2013 – shqip ofron një ndërfaqe përdorimi të përkthyer për shumë prej aplikacioneve të Microsoft Office 2013.
FALAS
Data e shpalljes
15.3.2013
Aplikacion
Aplikacion
Internet Explorer 10 është i shpejtë e i përshtatur dhe bën që uebsajtet tuaja të shkëlqejnë dhe funksionojnë tamam si aplikacione lokale në kompjuterin tuaj personal.
FALAS
Data e shpalljes
25.2.2013
Aplikacion
Aplikacion
Internet Explorer 10 është i shpejtë e i përshtatur dhe bën që uebsajtet tuaja të shkëlqejnë dhe funksionojnë tamam si aplikacione lokale në kompjuterin tuaj personal.
FALAS
Data e shpalljes
25.2.2013
Aplikacion
Aplikacion
Një përshkrim i detajuar i këtij shkarkimi do të jetë i disponueshëm në Shqip së shpejti. Ndërkohë, përshkrimi në Anglisht jepet për lehtësinë tuaj.
FALAS
Data e shpalljes
18.4.2014
SDK
SDK
Një përshkrim i detajuar i këtij shkarkimi do të jetë i disponueshëm në Shqip së shpejti. Ndërkohë, përshkrimi në Anglisht jepet për lehtësinë tuaj.
FALAS
Data e shpalljes
18.12.2006
Modifikim Sigurie
Modifikim Sigurie
Një përshkrim i detajuar i këtij shkarkimi do të jetë i disponueshëm në Shqip së shpejti. Ndërkohë, përshkrimi në Anglisht jepet për lehtësinë tuaj.
FALAS
Data e shpalljes
4.6.2010
Azhurnim
Azhurnim
Internet Explorer 8. Më i Shpejtë, Më i Lehtë, Më Private, dhe më Sigurtë.
FALAS
Data e shpalljes
1.6.2009
Aplikacion
Aplikacion
Pakoja e ndërfaqes së gjuhës (LIP) e Windows Vista-s siguron një ndërfaqe të përdoruesit të lokalizuar pjesërisht të zonave të përdorura më gjerësisht të Windows-it
FALAS
Data e shpalljes
28.1.2008
Aplikacion
Aplikacion
Një përshkrim i detajuar i këtij shkarkimi do të jetë i disponueshëm në Shqip së shpejti. Ndërkohë, përshkrimi në Anglisht jepet për lehtësinë tuaj.
FALAS
Data e shpalljes
7.8.2007
Modifikim Sigurie
Modifikim Sigurie
Një përshkrim i detajuar i këtij shkarkimi do të jetë i disponueshëm në Shqip së shpejti. Ndërkohë, përshkrimi në Anglisht jepet për lehtësinë tuaj.
FALAS
Data e shpalljes
4.6.2010
Mjet
Mjet
Një përshkrim i detajuar i këtij shkarkimi do të jetë i disponueshëm në Shqip së shpejti. Ndërkohë, përshkrimi në Anglisht jepet për lehtësinë tuaj.
FALAS
Data e shpalljes
16.8.2012
Modifikim Sigurie
Modifikim Sigurie
Një përshkrim i detajuar i këtij shkarkimi do të jetë i disponueshëm në Shqip së shpejti. Ndërkohë, përshkrimi në Anglisht jepet për lehtësinë tuaj.
FALAS
Data e shpalljes
4.6.2010
1 2
 
Rezultate për faqe:1020304050