Office 2003 ndërfaqe e pakos në Shqip (Shqipëri)
  Application
  Pakoja për ndërfaqe në Shqip (Shqipëri) për Microsoft Office 2003 siguron për përdoruesit ndërfaqe për më tepër programe në Microsoft Office 2003.
  FALAS
  Data e shpalljes
  21.11.2006
  Update for Microsoft Office Word 2007 (KB974631) - shqip
  Update
  Një përshkrim i detajuar i këtij shkarkimi do të jetë i disponueshëm në Shqip së shpejti. Ndërkohë, përshkrimi në Anglisht jepet për lehtësinë tuaj.
  FALAS
  Data e shpalljes
  20.7.2010
  Internet Explorer 11 për Windows 7
  Update
  Shkarkoni shfletuesin e shpejtë dhe të përshtatur, të rekomanduar për Windows 7.
  FALAS
  Data e shpalljes
  6.11.2013
  Windows Internet Explorer 8 për Windows Vista apo Windows Server 2008
  Update
  Internet Explorer 8. Më i Shpejtë, Më i Lehtë, Më Private, dhe më Sigurtë.
  FALAS
  Data e shpalljes
  1.6.2009
  Internet Explorer 11 për Windows 7 64-bit Edition dhe Windows Server 2008 R2 64-bit Edition
  Update
  Shkarkoni shfletuesin e shpejtë dhe të përshtatur, të rekomanduar për Windows 7.
  FALAS
  Data e shpalljes
  6.11.2013
  Update for Microsoft Office Word 2007 (KB974561) - shqip
  Update
  Një përshkrim i detajuar i këtij shkarkimi do të jetë i disponueshëm në Shqip së shpejti. Ndërkohë, përshkrimi në Anglisht jepet për lehtësinë tuaj.
  FALAS
  Data e shpalljes
  9.11.2009
  Veglat e kontrollit gjuhësor të Microsoft Office - BETA
  Application
  Paketat e Veglave të kontrollit gjuhësor të Microsoft Office u mundësojnë përdoruesve kryerjen e kontrollit gjuhësor të dokumenteve të krijuara në gjuhët shtesë. Këto paketa BETA NUK pë...
  FALAS
  Data e shpalljes
  10.10.2014
  Windows Phone 7 Connector (for Mac) - Beta - shqip
  Application
  Një përshkrim i detajuar i këtij shkarkimi do të jetë i disponueshëm në Shqip së shpejti. Ndërkohë, përshkrimi në Anglisht jepet për lehtësinë tuaj.
  FALAS
  Data e shpalljes
  16.5.2011
  Aplikacioni Projekto ekranin tim për Windows Phone
  Application
  Nëse dëshiron që ta projektosh ekranin e telefonit në një ekran të jashtëm, por nuk mund ta lidhësh me një pajisje me valë, mund të përdorësh një kabllo USB për ta lidhur me nj...
  FALAS
  Data e shpalljes
  7.5.2014
  Windows Internet Explorer 9 për Windows Vista dhe Windows Server 2008
  Update
  Windows Internet Explorer 9 i lejon sajtet tuaja të uebit të shkëlqejnë dhe të funksionojnë njëlloj si aplikacionet origjinale të kompjuterit tuaj personal.
  FALAS
  Data e shpalljes
  25.5.2011