Gjuha e Ekranit te Microsoft Office
  Application
  Përdorni përkthimet e EkraninNdihmues për të treguar tekstin e elemeteve që shfaqen – si butonat, menutë dhe kutitë e dialogëve - në gjuhë tjetër.
  FALAS
  Data e shpalljes
  14.3.2013
  Pakoja e ndërfaqes së gjuhës së Windows Vista-s
  Application
  Pakoja e ndërfaqes së gjuhës (LIP) e Windows Vista-s siguron një ndërfaqe të përdoruesit të lokalizuar pjesërisht të zonave të përdorura më gjerësisht të Windows-it
  FALAS
  Data e shpalljes
  28.1.2008
  Internet Explorer 11 për Windows 7 64-bit Edition dhe Windows Server 2008 R2 64-bit Edition
  Update
  Shkarkoni shfletuesin e shpejtë dhe të përshtatur, të rekomanduar për Windows 7.
  FALAS
  Data e shpalljes
  6.11.2013
  Update for Microsoft Office Word 2007 (KB974561) - shqip
  Update
  Një përshkrim i detajuar i këtij shkarkimi do të jetë i disponueshëm në Shqip së shpejti. Ndërkohë, përshkrimi në Anglisht jepet për lehtësinë tuaj.
  FALAS
  Data e shpalljes
  9.11.2009
  Internet Explorer 11 për Windows 7
  Update
  Shkarkoni shfletuesin e shpejtë dhe të përshtatur, të rekomanduar për Windows 7.
  FALAS
  Data e shpalljes
  6.11.2013
  Windows Internet Explorer 8 për Windows Vista apo Windows Server 2008
  Update
  Internet Explorer 8. Më i Shpejtë, Më i Lehtë, Më Private, dhe më Sigurtë.
  FALAS
  Data e shpalljes
  1.6.2009
  Windows Installer 4.5 Redistributable - shqip
  Redistributable component
  Një përshkrim i detajuar i këtij shkarkimi do të jetë i disponueshëm në Shqip së shpejti. Ndërkohë, përshkrimi në Anglisht jepet për lehtësinë tuaj.
  FALAS
  Data e shpalljes
  2.6.2008
  Security Update for Microsoft Office PowerPoint 2007 (KB982158) - shqip
  Security Patch
  Një përshkrim i detajuar i këtij shkarkimi do të jetë i disponueshëm në Shqip së shpejti. Ndërkohë, përshkrimi në Anglisht jepet për lehtësinë tuaj.
  FALAS
  Data e shpalljes
  4.6.2010
  Paketa e shërbimit 3 (SP3) e Office-it 2003 për Language Interface Pack
  Service Pack
  Paketa e shërbimit 3 e Office-it 2003 për Language Interface Pack siguron përditësimet më të fundit të Office 2003 Language Interface 2003.
  FALAS
  Data e shpalljes
  17.9.2007
  Update for Windows 8.1 (KB2994290)
  Update
  Install this update to resolve issues in Windows.
  FALAS
  Data e shpalljes
  8.12.2014