Windows

  Pakoja e ndërfaqes së Windows-it XP ® shqip

  Ndryshoni gjuhën:
  Pakoja e ndërlidhjes shqip për familjen e Windows XP siguron ndërlidhje shqip për përdoruesit për pjesën më të madhe të ndërlidhjes për përdoruesin e Windows XP. Kjo pako e ndërlidhjes shqip do të kërkojë vërtetimin e Microsoft Windows gjatë instalimit
  • Versioni:

   SP1

   Emri i skedarit:

   LIPSetup.msi

   Data e botimit:

   23.6.2006

   Madhësia e skedarit:

   4.5 MB

    Pakoja e ndërlidhjes shqip për familjen e Windows XP siguron ndërlidhje shqip për shfrytëzuesit për pjesën më të madhe të ndërlidhjes të Windows XP. Kjo pako e ndërlidhjes shqip do të kërkojë vërtetimin e Microsoft Windows gjatë instalimit. Verifikimi vërteton se jeni duke përdorur kopje autentike dhe plotësisht të licencuar të Windows. Ju lutemi ta vizitoni Genuine Microsoft Software për të mësuar më shumë për dobinë e shfrytëzimit të softuerit genuine Windows.
  • Kërkesat e sistemit
   Sisteme operative të mbështetur:

   Windows XP; Windows XP Service Pack 2

    • Versioni anglisht i Windows XP me SP2 duhet të jetë i instaluar në makinën tënde
    • 4.63 MB hapësirë të lirë për shkarkim
    • Rreth 15MB hapësirë të lirë për instalim

   • Kur të nisë shkarkimi:
    - Zgjidhni “Ekzekuto ketë program nga vendndodhja e tij aktuale” për të nisur instalimin nga interneti,
    ose:
    - “Ruaj ketë program në disk” për të ruajtur programin për instalim në vendndodhjen specifike në kompjuterin tuaj për instalim të më vonshëm.:

  Shkarkime të popullarizuara

  Loading your results, please wait...

  Përditësime falas për PC

  • Korrigjuesit e sigurisë
  • Përditësimet e softuerit
  • Paketat e shërbimit
  • Drejtuesit e harduerit