Internet Explorer

  Windows Internet Explorer 7 LIP Pack për Windows XP

  Ndryshoni gjuhën:
  Transferoni variantin më të ri të Web kërkuesit botëror më të përhapur.
  • Versioni:

   7.0

   Emri i skedarit:

   ie7lip-x86-SQI.exe

   Data e botimit:

   12.3.2008

   Madhësia e skedarit:

   13.1 MB

    Internet Explorer 7 Language Interface Pack (LIP) është i dizajnuar për tregjet rajonale që aktualisht nuk kanë variante të kufizuar të Internet Explorer 7. Paketat u sigurojnë përdoruesve të kompjuterave mundësinë për të shfaqur shumë veçori kërkuese përgjithësisht të përdorura në gjuhën e tyre amëtare. Paketa Windows Internet Explorer 7 LIP është një “mbështjellës” i lokalizuar dhe me kualitet të lartë për të nxjerrë në shesh tregjet e gjuhëve si ajo katalane, lituane dhe tailandeze. Bazuar në teknologjinë MultiLanguage User Interface (MUI), LIP siguron përdoruesin e desktopit me një eksperiencë përafërsisht 80% të lokalizuar duke përkthyer një pjesë të reduktuar të elementeve të lidhura me përdoruesin. LIP është i instaluar në kopje të licencuar të Windows dhe bazë gjuhësore të fiksuar. Baza gjuhësore e kërkuar varet nga gjuha e LIP që doni të përdorni.

    Vizitoni Microsoft Language Interface Pack faqe për më tepër informata mbi programin Language Interface Pack. Për të transferuar Internet Explorer 7 në një nga 24 gjuhët plotësisht të kufizuara, vizitoni faqen e Internet Explorer Worldwide.

    Ky transferim është vetëm për Microsoft Windows XP Service Pack 2. Për të transferuar Internet Explorer 7 Language Interface Packs për variante tjera të mbështetura nga Microsoft Windows, shikoni Related Downloads më poshtë.
  • Sisteme operative të mbështetur:

   Windows XP Service Pack 2

    • Nëse gjuha e sistemit tuaj është sllovene, nuk ka nevojë të instaloni OS LIP të veçant dhe mund të vazhdoni me instalimin e Internet Explorer 7 LIP. LIP Internet Explorer 7 sllovake dhe sllovene janë gjithashtu të mbështetura në Microsoft Windows XP Home Edition.
    • Nëse keni Windows Starter Edition dhe sistemi juaj shfaqet në gjuhën e saktë, atëherë jeni gati për të instaluar Internet Explorer 7 LIP. Në qoftë se Windows Starter Edition shfaqet në gjuhën angleze, atëherë së pari duhet të instaloni paketën gjuhësore prej CD që u është dorëzuar nga prodhuesi origjinal i pajisjeve.
    1. Shtyp Transfero butonin në këtë faqe për të nisur transferimin, ose zgjidhni gjuhë tjetër nga lista e dhënë dhe shtypni Shko.
    2. Bëni një nga gjërat që vijojnë:
     • Për të nisur menjëherë transferimin, shtypni Hap ose Hapni programin prej vendit të tij aktual.
     • Për të kopjuar transferimin në kompjuterinin tuaj për ta instaluar më vonë, shtypni Ruani ose Ruani këtë program në disk.
    • Internet Explorer 7 LIP Setup do të jetë në të njëjtën gjuhë ashtu siç është sistemi operativ themelor.

  Shkarkime të popullarizuara

  Loading your results, please wait...

  Përditësime falas për PC

  • Korrigjuesit e sigurisë
  • Përditësimet e softuerit
  • Paketat e shërbimit
  • Drejtuesit e harduerit