Internet Explorer

  Windows Internet Explorer 9 për Windows Vista dhe Windows Server 2008

  Ndryshoni gjuhën:
  Windows Internet Explorer 9 i lejon sajtet tuaja të uebit të shkëlqejnë dhe të funksionojnë njëlloj si aplikacionet origjinale të kompjuterit tuaj personal.
  • Versioni:

   9.0.7930.16406

   Emri i skedarit:

   IE9-WindowsVista-x86-SQI.exe

   Data e botimit:

   25.5.2011

   Madhësia e skedarit:

   17.9 MB

   Artikujt bazë (AB) të njohurive: KB982861

    Windows Internet Explorer 9 ofron sajte uebi dhe aplikacione që duken dhe funksionojnë si aplikacione origjinale të një kompjuteri personal, gjë që mundësohet nga Windows.
    • I shpejtë: Internet Explorer 9 është i shpejtë në të gjitha aspektet. I projektuar për të shfrytëzuar plotësisht harduerin e kompjuterit personal nëpërmjet Windows, Internet Explorer 9 ofron eksperienca absolute dhe të pasura nga ana grafike, të cilat janë po aq të shpejta dhe reaguese sa dhe aplikacionet origjinale të instaluara në kompjuterin tuaj personal.
    • I qartë: Internet Explorer përqendrohet në sajtet e uebit që pëlqeni me një pamje të qartë dhe me zonën e pamjes të zmadhuar, që i bën të shkëlqejnë sajtet tuaja të uebit. Integrimi i padukshëm dhe intuitiv me Windows 7 ofron qasje me një klikim të vetëm në aplikacionet e uebit të mbërthyera direkt në shiritin e detyrave.
    • I besueshëm: Internet Explorer është rruga e besueshme për në ueb sepse ka një grup të fuqishëm teknologjish të inkorporuara për sigurinë, privatësinë dhe besueshmërinë, që ju mbrojnë nga rreziqet dhe mundësojnë shfletimin e pandërprerë.
    • Ndërveprues: Mbështetja për HTML5 dhe standardet moderne të uebit të arkitektuara për të shfrytëzuar GPU-në, do të thotë që i njëjti shënim funksionon jo vetëm në të gjithë uebin, por ekzekutohet më shpejt dhe ofron një përvojë më të pasur nëpërmjet Windows dhe Internet Explorer 9.
  • Sisteme operative të mbështetur:

   Windows Vista Service Pack 2

     • Windows Vista Paketa e shërbimit 2
     • Windows Server 2008 Paketa e shërbimit 2
    • Kompjuteri/ Procesori: Kompjuter me një procesor 233 MHz ose më të shpejtë (rekomandohet procesor Pentium)
    • Memoria: 512 MB
    • Hapësira e njësisë së diskut të ngurtë:
     • Windows Vista me Paketën e shërbimit 2: 70 MB
     • Windows Server 2008 me Paketën e shërbimit 2: 150 MB
    • Ekrani: Monitor Super VGA (800 x 600) ose me rezolucion më të lartë me 256 ngjyra.
    • Periferikët: Modem ose lidhje me internetin; mi Microsoft, Microsoft IntelliMouse ose një pajisje të përputhshme treguese.
    1. Klikoni butonin Shkarko në këtë faqe për të filluar shkarkimin.
    2. Bëni një nga këto:
     • Për të filluar menjëherë instalimin, klikoni Hap ose Ekzekutoje këtë program nga vendndodhja e tij aktuale.
     • Për ta kopjuar shkarkimin në kompjuter që ta instaloni më vonë, klikoni Ruaj ose Ruaje këtë program në disk.

  Shkarkime të popullarizuara

  Loading your results, please wait...

  Përditësime falas për PC

  • Korrigjuesit e sigurisë
  • Përditësimet e softuerit
  • Paketat e shërbimit
  • Drejtuesit e harduerit