Windows

  Paketa e ndërfaqes së gjuhës për Windows 7

  Ndryshoni gjuhën:
  Paketa e ndërfaqes së gjuhës (LIP) e Windows 7 siguron një ndërfaqe të përdoruesit të lokalizuar pjesërisht për zonat e përdorura më gjerësisht të Windows 7
  • Note:There are multiple files available for this download.Once you click on the "Download" button, you will be prompted to select the files you need.
   Versioni:

   1.0

   Emri i skedarit:

   LIP_sq-AL-32bit.mlc

   LIP_sq-AL-64bit.mlc

   Data e botimit:

   9.9.2010

   Madhësia e skedarit:

   2.7 MB

   4.2 MB

    Paketa e ndërfaqes së gjuhës (LIP) e Windows siguron një version të përkthyer pjesërisht të zonave të përdorura më gjerësisht të Windows. Pasi të instalosh LIP-in, teksti në ekspertët, kutitë e dialogut, menytë dhe temat e Ndihmës dhe mbështetja do të afishohet në gjuhën e LIP-it. Teksti që nuk është përkthyer do të jetë në gjuhën bazë të Windows 7. Për shembull, nëse blen një version të Windows 7 në spanjisht dhe instalon një LIP në gjuhën katalane, një pjesë e tekstit do të mbetet në spanjisht. Mund të instalosh më shumë se një LIP në një gjuhë të vetme bazë. LIP-et e Windows mund të instalohen në të gjitha edicionet e Windows 7.
  • Sisteme operative të mbështetur:

   Windows 7

    • Microsoft Windows 7
    • Instalimi i gjuhës bazë të kërkuar të Windows 7: Anglisht
    • 4.63 mb hapësirë e lirë për të shkarkuar
    • 15 mb hapësirë e lirë për instalimin

   • PARALAJMËRIM: Nëse ke të aftësuar enkriptimin BitLocker, pezulloje para se të instalosh LIP-in. Hap 
 Control Panel
 , përzgjidh 
 System and Security
 , pastaj 
 BitLocker Drive Encryption
 . Kliko në 
 Suspend Protection
 . 

    Meqenëse këto janë shkarkime të veçanta për versionet 32- dhe 64-bitëshe të Windows 7 LIP, para se të nisësh shkarkimin, duhet të përcaktosh cilin version të Windows 7 ke të instaluar: 

    
 Kliko në butonin 
 Start
 , pastaj kliko me të djathtin te Kompjuteri dhe përzgjidh 
 Properties
 . Kjo do të paraqesë informacionet bazë të kompjuterit tënd. 

    
 Shiko në seksionin Sistemi për tipin e sistemit. Kjo do të të tregojë nëse po ekzekuton version 32-bitësh apo 64-bitësh të sistemit operativ të Windows 7


    Për të instaluar versionin 32-bitësh, mund të veprohet në dy mënyra:

    1. Kliko butonin Shkarko pastaj kliko Open për të instaluar LIP-in


    2. ose

    3. Kliko butonin Shkarko
     • Kliko në Save për të kopjuar skedarin në kompjuterin tënd,
     • navigo në skedarin e shkarkimit dhe kliko dy herë në të për të instaluar LIP-in

    Për të instaluar versionin 64-bitësh, duhet të përdorësh opsionin e dytë më sipër.
  • Burime të ngjashme

  Shkarkime të popullarizuara

  Loading your results, please wait...

  Përditësime falas për PC

  • Korrigjuesit e sigurisë
  • Përditësimet e softuerit
  • Paketat e shërbimit
  • Drejtuesit e harduerit