Office

  Office 2003 ndërfaqe e pakos në Shqip (Shqipëri)

  Ndryshoni gjuhën:
  Pakoja për ndërfaqe në Shqip (Shqipëri) për Microsoft Office 2003 siguron për përdoruesit ndërfaqe për më tepër programe në Microsoft Office 2003.
  • Detajet
   Note:There are multiple files available for this download.Once you click on the "Download" button, you will be prompted to select the files you need.
   Versioni:

   1.0

   Emri i skedarit:

   LIP.EXE

   Albanian_GS.EXE

   Data e botimit:

   21.11.2006

   Madhësia e skedarit:

   6.5 MB

   265 KB

    Edicioni i Office 2003 ndërfaqe e pakos në Shqip (Shqipëri) siguron përdorues të ndërfaqes së përkthyer për programet e Office 2003 në vijim:

    • Microsoft Office Word 2003

    • Microsoft Office Outlook® 2003

    • Microsoft Office PowerPoint® 2003

    • Microsoft Office Excel 2003
  • Sisteme operative të mbështetur:

   Windows XP Service Pack 2

    • kërkohet softuer:versioni anglisht(i SHBA-ve) i ç’do edicioni të Office 2003 —për shembull, Microsoft Office Professional Edition 2003 ose Microsoft Office Standard Edition 2003 — ose versioni anglisht (i SHBA-ve) i një programi individual të Office 2003, e cila e mbështet Office 2003 ndërfaqen e pakos në Shqip (Shqipëri) — Excel 2003, Outlook 2003, PowerPoint 2003, ose Word 2003.

     Office 2003 ndërfaqja e pakos në Shqip (Shqipëri) mundet po ashtu të instalohet me secilin përdorues të ndërfaqes së pakos Microsoft Office 2003 Multilingual me mbështetje për në anglisht (SHBA).

    • PSh 3 e Office 2003 është tani në dispozicion dhe mund të transferohet prej serverit nga këtu http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=27F0C05C-4466-4114-BD5C-E7B782D6198A&displaylang=sq

    • Kërkesat për hapësirën e diskut Si shtesë në hapësirën e hard diskut të përdorur nga programi aktualisht i instaluar Office 2003, kërkohen të jenë në dispozicion 10 megabajte (MB) të hapësirës së hard diskut.
   • Për ta instaluar këtë shkarko:
    1. Shkarkoni LIP.exe skedarin duke klikuar Shkarko butonin (sipër) dhe të ruani skedarin në hard diskun tuaj.
    2. Klikoni dy herë LIP.exe program skedarin në hard diskun tuaj për të filluar parametrizimin e programit.
    3. Ndiqni instruksionet në ekran për ta përfunduar instalimin.

    Instruksionet për përdorim:

    Për ta kyçur përdoruesin e ndërfaqes në gjuhën e edicionit të Office 2003 të ndërfaqes së pakos shqip (Shqipëri), ndiqni këta hapa:

    1. Fillo menynë, tregoni kah Të gjitha programet, tregoni kah Microsoft Office, tregoni kah Veglat në Microsoft Office, dhe mandej klikoni Microsoft Office 2003 parametrat për gjuhë.
    2. Ndërfaqja dhe ndihma e përdoruesit skedë, në afisho Office 2003 në listë, përzgjidhni gjuhën të cilën dëshironi ta afishoni.
    3. Klikoni OK.


    Parametrat e gjuhës të cilat i përzgjodhët do të kenë ndikim herën tjetër kur do t'i nisni programet në Office.


    Për ta hequr këtë shkarko:
    1. Largo të gjitha programet.
    2. Fillo menynë, trego kah Parametrat dhe mandej klikoni Paneli i kontrollit.
    3. klikim dy herë Shto/Hiq programet.
    4. Në listën e programeve aktualisht të instaluara, klikoni edicioni Microsoft Office 2003 ndërfaqe e pakos në Shqip (Shqipëri)dhe mandej klikoni Hiq ose Shto/Hiq.Nëse paraqitet kutia për dialog, ndiqni instruksionet për ta hequr programin.
    5. Klikoni Po ose OK për të konfirmuar se dëshironi ta hiqni programin.

  Shkarkime të popullarizuara

  Loading your results, please wait...

  Përditësime falas për PC

  • Korrigjuesit e sigurisë
  • Përditësimet e softuerit
  • Paketat e shërbimit
  • Drejtuesit e harduerit