Office

  Paketa e shërbimit 3 për Office Language Interface Pack 2007 (KB2526307)

  Ndryshoni gjuhën:
  Paketa e shërbimit 3 ofron përditësimet më të reja për Microsoft Office Language Interface Pack 2007.
  • Versioni:

   1

   Emri i skedarit:

   officelip2007sp3-kb2526307-fullfile-sq-al.exe

   Data e botimit:

   25.10.2011

   Madhësia e skedarit:

   13.7 MB

   Artikujt bazë (AB) të njohurive: KB2526307

  • Sisteme operative të mbështetur:

   Windows 7; Windows Server 2003; Windows Vista; Windows XP


    • Ky përditësim vlen për produktin në vijim:
     • Microsoft Office Language Interface Pack 2007, edicioni 32-bitësh

    • Versioni i mbështetur i Instaluesit të Windows: Instaluesi i Windows 3.1 ose më i ri
     • Paketa e shërbimit 1 e Windows Server 2003 përfshin Instaluesin e Windows 3.1. Instaluesi i Windows 3.1 është në dispozicion edhe si shkarkim i veçantë në vendndodhjen në vijim:

   • Shënim: profesionistët e TI-së duhet t'i referohen seksionit Burimet për profesionistët e TI-së.

    Udhëzimet e instalimit
    Nëse ke Microsoft Office Language Interface Pack 2007, edicionin 32-bitësh, kryej një prej veprimeve në vijim:

    • Instalo Paketën e shërbimit 3 për Office Language Interface Pack 2007 (KB2526307). Për ta instaluar, ndiq këta hapa:
     1. Shkarko skedarin .exe duke klikuar në butonin Shkarko në krye të faqes dhe më pas ruaje skedarin në njësinë e diskut të fortë.
     2. Rekomandohet të mbyllësh çdo program që po ekzekuton.

     3. Në Windows Explorer, kliko dy herë skedarin .exe që ruajte në njësinë e diskut të ngurtë dhe ndiq udhëzimet e shfaqura në ekran.


    Burimet për profesionistët e TI-së
    Profesionistët e TI-së që punojnë në mjedise të menaxhuara, mund të gjejnë burime të plota për të shpërndarë përditësimet e Office në një organizatë në TechCenter për programet dhe paketat e programeve të sistemit Office.

    Shkarkimi për këtë përditësim disponohet duke klikuar në butonin Shkarko në krye të faqes. Mund të klikosh dy herë paketën e ekzekutueshme, për të filluar instalimin ose të ekstraktosh skedarët korrigjues (skedarët MSP files) duke përdorur një rresht komande. Rreshti i komandës dhe udhëzimet përfshihen në artikullin e Bazës së njohurive Ndërrimet e rreshtit të komandës për paketat e Microsoft Self-Extractor (KB912203).

    Shiko artikullin e Bazës së njohurive të Microsoft Përshkrimi i Paketës së shërbimit 3 për Office Language Interface Pack 2007 (KB2526307) për informacione të mëtejshme rreth këtij përditësimi.

  Shkarkime të popullarizuara

  Loading your results, please wait...

  Përditësime falas për PC

  • Korrigjuesit e sigurisë
  • Përditësimet e softuerit
  • Paketat e shërbimit
  • Drejtuesit e harduerit