Office

  Gjuha e Ekranit te Microsoft Office

  Ndryshoni gjuhën:
  Përdorni përkthimet e EkraninNdihmues për të treguar tekstin e elemeteve që shfaqen – si butonat, menutë dhe kutitë e dialogëve - në gjuhë tjetër.
  • Note:There are multiple files available for this download.Once you click on the "Download" button, you will be prompted to select the files you need.
   Versioni:

   1.0

   Emri i skedarit:

   screentiplanguage_sq-al_32bit.exe

   screentiplanguage_sq-al_64bit.exe

   Data e botimit:

   15.3.2013

   Madhësia e skedarit:

   1.5 MB

   1.5 MB

    ndryshoni gjuhen e Ekranit per te treguar perkthimet e elementeve te paraqitura – si butonet, menute dhe kutite e dialogeve – ne gjuhe tjeter dhe ndihmo perdoruesit per te drejtuar instalimin e aplikacjoneve te Microsoft Office te instalohet ne nje gjuhe qe ato nuk e kuptojne.


    Disa shembuj skenarësh të përdorimet janë:
    • Ndihma gjuhësore dy-gjuhëshe apo shumë-gjuhëshe
    • Ndihmoni Inxhinjerët që të zgjerojnë shërbimin e tyre në gjuhët që ato nuk kuptojnë
    • Perdoruesit që përdorin Office në një gjuhë të huaj ose për një kohë te shkurtër (Përdoruesit qëVizitojnë)
    • Përdorimi i gjuhës së përbashkët të kompjuterit
  • Sisteme operative të mbështetur:

   Windows 7; Windows 8 Release Preview

    • Aplikacjonet e Suportuara nga Microsoft Office:
      Microsoft Office Word 2013, Microsoft Office Excel 2013, Microsoft Office Outlook 2013, Microsoft Office PowerPoint 2013, Microsoft Office OneNote 2013, Microsoft Office Visio 2013, Microsoft Office Publisher 2013
    • Programi kompjuterik i kërkuar:
      Gjuhet e Azisë Lindore dhe Skriptet Komplekse mund të kërkojë dosje mbështetje për t'u instaluar. Kjo mund të bëhet përmes Panelit të Kontrollit në 'zgjedhjen rajonale dhe zgjedhjen e gjuhes'.
   • Për të instaluar këtë shkarkim:
    1. Klikoni butonin Shkarko në këtë faqe të filloni.
    2. Bëni një nga këto:
     • Për të filluar instalimin menjëherë, klikoni Vazhdo.
     • Për të ruajtur shkarkimin në kompjuterin tuaj për ta instaluar më vonë, kliko Ruaj.
     • Për të anulluar instalimin, kliko Anullo.

    Për të mbyllur ose për të ndryshuar gjuhën e ekranit:
    1. Kliko në butonin e Office File, zgjidh Mundësitë, përzgjidhni Gjuhën dhe zgjidh Gjuhën e Ekranit t'i 'Përshtat Gjuhën e Shfaqur'.

    Për të fshirë këtë shkarkim:
    1. Nga lista Fillo , zgjidhni Paneli i Kontrollit.
    2. Kliko dy herë Shto/Hiq Programet.
    3. Në listen e programeve që janë instaluar, zgjidhni Gjuha e Ekranit të Microsoft Office, dhe pastaj kliko Hiqose Shto/Hiq. Nese nje kuti dialogy shfaqet, ndiqni instruksjonet per te hequr programin.
    4. Kliko Po ose OK per te konfirmuar qe me te vertete deshironi per te fshire programin.

  Shkarkime të popullarizuara

  Loading your results, please wait...

  Përditësime falas për PC

  • Korrigjuesit e sigurisë
  • Përditësimet e softuerit
  • Paketat e shërbimit
  • Drejtuesit e harduerit