Office

  Veglat e kontrollit gjuhësor të Microsoft Office 2013 - shqip

  Ndryshoni gjuhën:
  Veglat e kontrollit gjuhësor të Microsoft Office mundësojnë redaktimin në gjuhë të tjera.
  • Note:There are multiple files available for this download.Once you click on the "Download" button, you will be prompted to select the files you need.
   Versioni:

   2013

   Emri i skedarit:

   proofingtools_sq-al-x86.exe

   proofingtools_sq-al-x64.exe

   Data e botimit:

   7.1.2013

   Madhësia e skedarit:

   972 KB

   1,023 KB

    Dëshiron të kontrollosh drejtshkrimin për një gjuhë që nuk ishte instaluar automatikisht nga Office? Je në vendin e duhur. Veglat e kontrollit gjuhësor të Microsoft Office përfshijnë të gjithë grupin e veglave të kontrollit gjuhësor që janë në dispozicion për Office në këtë gjuhë. Thjesht instalo dhe rinis Office, dhe veglat e kontrollit gjuhësor për gjuhën tënde janë gati për përdorim.
  • Sisteme operative të mbështetur:

   Windows 7; Windows 8; Windows Server 2008 R2

    Ky shkarkim punon me programet në vijim:
    Microsoft Office Excel 2013
    Microsoft Office OneNote 2013
    Microsoft Office Outlook 2013
    Microsoft Office PowerPoint 2013
    Microsoft Office Word 2013
   • Për të instaluar këtë shkarkim:
    Instalo veglat e kontrollit gjuhësor:


    1. Shkarko skedarin duke klikuar butonin Shkarko (më lart) dhe duke e ruajtur skedarin në diskun e ngurtë.
    2. Ekzekuto programin e parametrizimit.
    3. Në faqen "Lexo Kushtet e licencës së softuerit të Microsoft", rishiko kushtet, përzgjidh kutinë e zgjedhjes "Kliko këtu për të pranuar Kushtet e licencës së softuerit të Microsoft" dhe më pas kliko Vazhdo.
    4. Eksperti i parametrizimit ekzekuton dhe instalon veglat e kontrollit gjuhësor.
    5. Pasi të ketë përfunduar instalimi, rinis aplikacionet e hapura të Office.


    Udhëzimet e përdorimit: Përdori veglat e kontrollit gjuhësor ashtu siç i përdor zakonisht - tani duhet t'i shohësh për gjuhën e instaluar rishtas. Për shembull, mund të vendosësh gjuhën e kontrollit gjuhësor në gjuhën e re për të përdorur kontrollin gjuhësor (nëse është në dispozicion) - për të mësuar se si ta bësh këtë, shiko Kalo nga një gjuhë në tjetrën duke vendosur gjuhën e kontrollit gjuhësor (teksti mund të jetë në anglisht)

    Për ta larguar këtë shkarkim:
    1. Në menynë Nis, drejtoje miun te Parametrat dhe më pas kliko Paneli i kontrollit.
    2. Kliko dy herë Shto/Largo programe.
    3. Në listën e programeve të instaluara aktualisht, përzgjidh Veglat e kontrollit gjuhësor të Microsoft Office 2013 - shqip dhe më pas kliko Çinstalo, Largo ose Shto/Largo. Nëse shfaqet një kuti dialogimi, ndiq udhëzimet për të larguar programin.
    4. Kliko Po ose Në rregull për të konfirmuar që dëshiron ta largosh programin.


  Shkarkime të popullarizuara

  Loading your results, please wait...

  Përditësime falas për PC

  • Korrigjuesit e sigurisë
  • Përditësimet e softuerit
  • Paketat e shërbimit
  • Drejtuesit e harduerit