Office

  Microsoft® Office Language Interface Pack 2013 – shqip

  Ndryshoni gjuhën:
  Microsoft Office Language Interface Pack 2013 – shqip ofron një ndërfaqe përdorimi të përkthyer për shumë prej aplikacioneve të Microsoft Office 2013.
  • Note:There are multiple files available for this download.Once you click on the "Download" button, you will be prompted to select the files you need.
   Versioni:

   2013

   Emri i skedarit:

   languageinterfacepack-x86-sq-al.exe

   languageinterfacepack-x64-sq-al.exe

   Data e botimit:

   15.3.2013

   Madhësia e skedarit:

   14.1 MB

   14.1 MB

    Microsoft Office Language Interface Pack 2013 – shqip ofron një ndërfaqe përdorimi të përkthyer për aplikacionet e Microsoft Office 2013 në vijim:

   • Microsoft Excel® 2013

   • Microsoft Lync® 2013

   • Microsoft OneNote® 2013

   • Microsoft Outlook® 2013

   • Microsoft PowerPoint® 2013

   • Microsoft Word® 2013


   • Duke përdorur Microsoft Office Language Interface Pack 2013 – shqip, përdoruesit mund të punojnë në versionet e mbështetura të gjuhës fillestare të instalimit të aplikacioneve të Office dhe të paraqesin komandat dhe opsionet për këto aplikacione në - shqip.

    Gjatë instalimit të Microsoft Office Language Interface Pack 2013, skedarët që mundësojnë ndryshimin e gjuhës së ndërfaqes së përdorimit nga përdoruesit, kopjohen në diskun e ngurtë të vendmbërritjes. Pas instalimit, funksionalitetet e Microsoft Office Language Interface Pack 2013 – shqip dhe opsionet përkatëse janë në dispozicion nga brenda aplikacioneve të Office 2013 dhe nga aplikacioni Parametrat e gjuhës të Microsoft Office 2013.
  • Sisteme operative të mbështetur:

   Windows 7; Windows 8

     Microsoft Windows 7 - SO 32- ose 64-bitësh
     Microsoft Windows 8 - SO 32- ose 64-bitësh
     Shënim: Sigurohu që të instalosh paketat më të fundit të shërbimit për sistemin tënd operativ për të siguruar mbështetjen optimale për gjuhën tënde.

    Softueri Çdo version i pakos Office 2013 ose i veçantë që përmban Microsoft Excel, Microsoft Lync, Microsoft OneNote, Microsoft Outlook, Microsoft PowerPoint ose Microsoft Word ose do të mbështesë Microsoft Office Language Interface Pack 2013 - shqip.Shënim: Sigurohu që të instalosh paketat më të fundit të shërbimit të Microsoft Office për produktet e tua të Microsoft Office. Kështu do të sigurohet një përvojë më e mirë e përdoruesit.

    Për të përdorur Lync në gjuhën tënde të LIP-it, sigurohu që të instalosh përditësimin më të fundit të disponueshëm të Lync për gjuhën bazë.

    Kompjuteri dhe procesori Procesor 1 GHz me mbështetje të SSE2 ose më të ri; 2 GB RAM ose më shumë

    Hapësira e diskut Përveç hapësirës së diskut të ngurtë të përdorur nga aplikacionet e instaluara të Office 2013,
   • 3 GB hapësirë e diskut të ngurtë në dispozicion.

   • Të gjitha kërkesat e tjera të sistemit janë të njëjta me ato të aplikacioneve të Office 2013 që je duke përdorur me Microsoft Office Language Interface Pack 2013 - shqip.


   • Windows Language Interface Pack Rekomandohet instalimi i Windows 7 Language Interface Pack ose Windows 8 Language Interface Pack për mbështetje optimale të gjuhës për sistemin operativ dhe për aplikacionet e tua të softuerit.

    Rezolucioni i monitorit dhe parametrat e DPI Janë krijuar shumë fonte që të lexohen në mënyrë optimale në rezolucionin 1366 x 768. Nëse ke vështirësi në leximin e fontit të gjuhës tënde, përditëso parametrat e afishimit në këtë rezolucion ose në një më të lartë nëse është e nevojshme. Ki parasysh: rekomandojmë të përdorësh aplikacionet e Office 2013 në parametrin e parazgjedhur të DPI të Windows - 96 DPI. Përdorimi i parametrit 120 DPI mund të shkaktojë një përvojë jo të mirë me Office për përdoruesin në disa aplikacione të Office duke rritur përmasat e dialogëve të Office.

    Opsionet rajonale dhe të gjuhës Gjithashtu rekomandohet që të gjitha Opsionet rajonale dhe të gjuhësPanelin e kontrollit të vendosen në gjuhën e Microsoft Office Language Interface Pack 2013 - shqip.

   • Për të instaluar këtë shkarkim:
    1. Shkarko skedarin LanguageInterfacePack.exe duke klikuar butonin Shkarko (më sipër) dhe duke e ruajtur skedarin në diskun e ngurtë.
    2. Kliko dy herë skedarin e programit LanguageInterfacePack.exe në diskun e ngurtë për të nisur programin e parametrizimit.
    3. Ndiq udhëzimet në ekran për të përfunduar instalimin.
    4. Pas instalimit, skedari lexomë për Microsoft Office 2013 Language Interface Pack mund të gjendet në C:\\Program Files\\Common Files\\microsoft shared\\OFFICE15\\1052\\LIPread.htm.
    5. Përmirësimi i Office 2010 me Office 2010 Language Interface Pack ose i një edicioni më të hershëm se Office 2013 me Office 2013 Language Interface Pack nuk mbështetet. Nëse dëshiron të përmirësosh instalimin bazë të Office 2010 në Office 2013 me Office 2013 Language Interface Pack duhet:
     • Të çinstalosh Office 2010 Language Interface Pack.
     • Të ekzekutosh parametrizimin e Office 2013 dhe të zgjedhësh opsionin e përmirësimit.
     • Kur të përfundojë parametrizimi i Office 2013, instalo dhe konfiguro Office 2013 Language Interface Pack.    Aktivizimi i produktit të Office:
    Nëse nuk arrin ta lexosh të gjithë kodin e instalimit në dialogun "Eksperti i aktivizimit të Microsoft Office" apo i gjithë kodi i instalimit nuk shfaqet saktë gjatë përdorimit të Microsoft Office Language Interface Pack 2013, anulo ekspertin dhe kalo në produktin tënd në [base language] për të aktivizuar produktin tënd të Microsoft Office.

    Udhëzime për përdorimin:
    Për ta ndërruar ndërfaqen e përdorimit në gjuhën e Microsoft Office Language Interface Pack 2013 – shqip, ndiq këta hapa:

    1. Nis Preferencat e gjuhës së Microsoft Office 2013 nga menuja Nis\\Të gjitha programet\\Microsoft Office\\Veglat e Microsoft Office.
    2. Nën Zgjidh gjuhët e afishimit dhe të ndihmës, nën Gjuha e afishimit përzgjidh gjuhën e kërkuar dhe kliko mbi butonin Vendos si parazgjedhje.
    3. Nën Zgjidh gjuhët e redaktimit, përzgjidh gjuhën e kërkuar dhe kliko mbi butonin Vendos si parazgjedhje.
    4. Kliko butonin Në rregull.


    Parametrat e gjuhës që ke përzgjedhur do të kenë efekt herën tjetër që do të nisësh aplikacionet e Office.
    Shënim: Ndihma nuk mund të ndërrohet në gjuhën e Microsoft Office Language Interface Pack 2013 – shqip. Ndihma do të mbetet gjithmonë në gjuhën e instalimit fillestar.
    Gjithmonë vendose në gjuhën bazë ndihmën e afishimit në listën me lëshim poshtë.

    Për të larguar këtë shkarkim:
   • Braktis të gjitha programet e Microsoft Office.
   • Kliko dy herë ikonën për Programet dhe tiparetPanelin e kontrollit të Windows.
   • Në opsionin Çinstalo ose ndrysho programin, kliko Microsoft Office Language Interface Pack 2013 – Shqip në kutinë Programet e instaluara aktualisht, më pas përzgjidh opsionin Çinstalo.
   • Ndiq udhëzimet në ekran.

  Shkarkime të popullarizuara

  Loading your results, please wait...

  Përditësime falas për PC

  • Korrigjuesit e sigurisë
  • Përditësimet e softuerit
  • Paketat e shërbimit
  • Drejtuesit e harduerit