Internet Explorer

  Internet Explorer 10 për Windows 7 64-bit Edition dhe Windows Server 2008 R2 64-bit Edition

  Ndryshoni gjuhën:
  Internet Explorer 10 është i shpejtë e i përshtatur dhe bën që uebsajtet tuaja të shkëlqejnë dhe funksionojnë tamam si aplikacione lokale në kompjuterin tuaj personal.
  • Versioni:

   10.0.9200.16521

   Emri i skedarit:

   IE10-Windows6.1-x64-sq-al.exe

   Data e botimit:

   25.2.2013

   Madhësia e skedarit:

   43.2 MB

   Artikujt bazë (AB) të njohurive: KB2718695

    Internet Explorer 10. I shpejtë dhe i përshtatur për Windows 7.
    • I shpejtë: Internet Explorer 10 shfrytëzon energjinë e pashfrytëzuar e kompjuterit tuaj personal, duke paraqitur faqe plot me grafika të ndezura dhe përmbajtje ndërvepruese.
    • I lehtë: Përjetoni uebin sipas mënyrës që dëshironi me faqet e vendosura, kontrollin drejtshkrimor dhe integrimin pa pengesa në kompjuterin tuaj personal me sistemin Windows 7.
    • Më i sigurt: Veçori të përmirësuara si SmartScreen Filter dhe Tracking Protection ju mundësojnë të jeni më shumë në dijeni të rreziqeve ndaj kompjuterit personal dhe privatësisë tuaj.
  • Sisteme operative të mbështetur:

   Windows 7 Service Pack 1

    • Kompjuteri/ Procesori: Kompjuter me procesor 233MHz ose më të lartë (rekomandohen procesorët Pentium)
    • Memoria: 512MB
    • Hapësira e diskut të ngurtë:70MB
    • Ekrani: Super VGA (800 x 600) ose monitor me rezolucion të lartë me 256 ngjyra.
    • Pajisjet periferike: Modemi ose lidhja në internet; Microsoft Mouse, Microsoft IntelliMouse ose pajisje drejtuese e përputhshme.
    1. Klikoni butonin Shkarko mbi këtë faqe për të filluar shkarkimin.
    2. Kryeni një nga veprimet më poshtë:
     • Për të filluar menjëherë shkarkimin, klikoni Hap ose Ekzekuto këtë program nga vendndodhja aktuale
     • Për ta vendosur shkarkimin në kompjuterin tuaj që ta instaloni më një herë tjetër, klikoni Ruaj ose Ruaj këtë program në disk

  Shkarkime të popullarizuara

  Loading your results, please wait...

  Përditësime falas për PC

  • Korrigjuesit e sigurisë
  • Përditësimet e softuerit
  • Paketat e shërbimit
  • Drejtuesit e harduerit