Windows

  Instalimi i Paketës së gjuhës së ndërfaqes për Windows 8.1 (LIP)

  Ndryshoni gjuhën:
  Paketa e gjuhës së ndërfaqes (LIP) për Windows 8.1 siguron një ndërfaqe të përdoruesit të lokalizuar pjesërisht për zonat e përdorura më gjerësisht të Windows 8.1
  • Note:There are multiple files available for this download.Once you click on the "Download" button, you will be prompted to select the files you need.
   Versioni:

   1.0

   Emri i skedarit:

   LIP_sq-AL-32bit.mlc

   LIP_sq-AL-64bit.mlc

   Data e botimit:

   12.11.2013

   Madhësia e skedarit:

   2.7 MB

   4.1 MB

    Paketa e ndërfaqes së gjuhës (LIP) e Windows siguron një version të përkthyer pjesërisht të zonave të përdorura më gjerësisht të Windows. Pasi të instalosh LIP-in, teksti në ekspertët, kutitë e dialogut, menytë dhe temat e Ndihmës dhe mbështetja do të afishohet në gjuhën e LIP-it. Teksti që nuk është përkthyer do të jetë në gjuhën bazë të Windows 8.1. Për shembull, nëse bleve versionin në spanjisht të Windows 8.1 dhe instalove një LIP në katalanisht, një pjesë e tekstit do të shfaqet në spanjisht. Mund të instalosh më shumë se një LIP në një gjuhë të vetme bazë. LIP-et e Windows mund të instalohen në të gjitha edicionet e Windows 8.1.
  • Kërkesat e sistemit
   Sisteme operative të mbështetur:

   Windows 8.1

    • Për Kërkesat e sistemit, kliko këtu

    • Për Udhëzimet para instalimit, kliko këtu

    1. Kliko butonin Shkarko në këtë faqe për të nisur shkarkimin ose zgjidh një gjuhë tjetër nga lista me lëshim poshtë.
    2. Bëj një nga vijueset:
     • Për të nisur menjëherë instalimin, kliko Ekzekuto.
     • Për të ruajtur shkarkimin në kompjuterin tënd për ta instaluar më vonë, kliko Ruaj.
    • Për Udhëzimet pas instalimit, kliko këtu

    • Për Problemet e njohura, kliko këtu

  Shkarkime të popullarizuara

  Loading your results, please wait...

  Përditësime falas për PC

  • Korrigjuesit e sigurisë
  • Përditësimet e softuerit
  • Paketat e shërbimit
  • Drejtuesit e harduerit