Internet Explorer

  Internet Explorer 11 për Windows 7 64-bit Edition dhe Windows Server 2008 R2 64-bit Edition

  Ndryshoni gjuhën:
  Shkarkoni shfletuesin e shpejtë dhe të përshtatur, të rekomanduar për Windows 7.
  • Versioni:

   11.0.0.0

   Emri i skedarit:

   IE11-Windows6.1-x64-sq-al.exe

   Data e botimit:

   6.11.2013

   Madhësia e skedarit:

   54.8 MB

   Artikujt bazë (AB) të njohurive: KB2841134

    Internet Explorer 11. I shpejtë dhe i përshtatur për Windows 7.
    • I shpejtë: I shpejtë në ngarkimin e faqeve dhe i përshtatur ndërsa lundroni nëpër to.
    • I lehtë: Plotësisht i përputhshëm me Windows, funksionon si të dëshironi.
    • Më i sigurt: Siguri më e mirë nga kërcënimet dhe rritje e privatësisë në linjë.
  • Sisteme operative të mbështetur:

   Windows 7 Service Pack 1; Windows Server 2008 R2 SP1

    • Kompjuteri/ Procesori: Kompjuter me procesor 233MHz ose më të lartë (rekomandohen procesorët Pentium)
    • Memoria: 512MB
    • Hapësira e diskut të ngurtë:70MB
    • Ekrani: Super VGA (800 x 600) ose monitor me rezolucion të lartë me 256 ngjyra.
    • Pajisjet periferike: Modemi ose lidhja në internet; Microsoft Mouse, Microsoft IntelliMouse ose pajisje drejtuese e përputhshme.
    1. Klikoni butonin Shkarko mbi këtë faqe për të filluar shkarkimin.
    2. Kryeni një nga veprimet më poshtë:
     • Për të filluar menjëherë instalimin, klikoni Hap ose Ekzekuto këtë program nga vendndodhja aktuale
     • Për ta vendosur shkarkimin në kompjuterin tuaj që ta instaloni më një herë tjetër, klikoni Ruaj ose Ruaj këtë program në disk

  Shkarkime të popullarizuara

  Loading your results, please wait...

  Përditësime falas për PC

  • Korrigjuesit e sigurisë
  • Përditësimet e softuerit
  • Paketat e shërbimit
  • Drejtuesit e harduerit