Internet Explorer

Windows Internet Explorer 8 për Windows XP

Ndryshoni gjuhën:
Internet Explorer 8. Më i Shpejtë, Më i Lehtë, Më Private, dhe më Sigurtë.

Shkarkime të popullarizuara

Përditësime falas për PC

  • Korrigjuesit e sigurisë
  • Përditësimet e softuerit
  • Paketat e shërbimit
  • Drejtuesit e harduerit
Ekzekuto Microsoft Update
mbyll
moreinfo