Windows

  Pakoja e ndërfaqes së gjuhës së Windows Vista-s

  Ndryshoni gjuhën:
  Pakoja e ndërfaqes së gjuhës (LIP) e Windows Vista-s siguron një ndërfaqe të përdoruesit të lokalizuar pjesërisht të zonave të përdorura më gjerësisht të Windows-it
  • Versioni:

   1.0

   Emri i skedarit:

   LIP_sq-AL.mlc

   Data e botimit:

   28.1.2008

   Madhësia e skedarit:

   2.5 MB

    Pakoja e ndërfaqes së gjuhës (LIP) për Windows Vista-n siguron një version të përkthyer pjesërisht të zonave të përdorura më gjerësisht të Windows-it. Pasi të instalosh LIP-in, teksti në ekspertët, kutitë e dialogut, menytë, temat Ndihma dhe mbështetja dhe në njësitë e tjera në ndërfaqen e përdoruesit do të afishohet në gjuhën e LIP-it. Teksti që nuk është përkthyer do të jetë në gjuhën bazë të Windows Vista-s. Për shembull, nëse ke blerë versionin Spanjoll të Windows Vista-s dhe ke instaluar LIP-in Katalan, pak tekst do të mbetet në Spanjisht. Mund të instalosh më shumë se një LIP, kështu çdo përdorues i kompjuterit mund të afishojë ndërfaqen e përdoruesit në gjuhën e tij të dëshiruar.
  • Sisteme operative të mbështetur:

   Windows Vista

    • Microsoft Windows Vista
    • Ndërfaqja e përdoruesit në gjuhën(t) vijuese: Anglisht
    • 4.63 Mb hapësirë e lirë për shkarkim
    • 15 Mb hapësirë e lirë për parametrizim

    Platformat e mbështetura: LIP-et punojnë vetëm me versionet 32-bitëshe të Windows Vista-s dhe nuk mund të instalohen në versionet e mëparshme të Windows-it ose në versionet 64-bitëshe të Windows Vista-s.
    1. Kliko butonin Shkarko në këtë faqe për të nisur shkarkimin ose për të zgjedhur një gjuhë tjetër nga lista me lëshim poshtë dhe kliko Shko.
    2. Bëj një nga vijueset:
     • Për të nisur instalimin menjëherë, kliko Hap oseEkzekuto këtë program nga vendndodhja e tij aktuale.
     • Për të kopjuar shkarkimin në kompjuterin tënd për ta instaluar më vonë, kliko Ruaj oseRuaj këtë program në disk.

  Shkarkime të popullarizuara

  Loading your results, please wait...

  Përditësime falas për PC

  • Korrigjuesit e sigurisë
  • Përditësimet e softuerit
  • Paketat e shërbimit
  • Drejtuesit e harduerit