Update
  Shkarkoni shfletuesin e shpejtë dhe të përshtatur, të rekomanduar për Windows 7.
  FALAS
  Update
  Shkarkoni shfletuesin e shpejtë dhe të përshtatur, të rekomanduar për Windows 7.
  FALAS
  Update
  Windows Internet Explorer 9 i lejon sajtet tuaja të uebit të shkëlqejnë dhe të funksionojnë njëlloj si aplikacionet origjinale të kompjuterit tuaj personal.
  FALAS
  Update
  Internet Explorer 8. Më i Shpejtë, Më i Lehtë, Më Private, dhe më Sigurtë.
  FALAS
  Update
  Transferoni variantin më të ri të Web kërkuesit botëror më të përhapur.
  FALAS