Nadogradite operativni sistem u svom preduzeću na Windows 10 Pro

Nadogradite operativni sistem u svom preduzeću na Windows 10 Pro

Budite slobodni da radite na najbolji mogući način. Onako kako želite. Sa bilo kog mesta. Windows 10 obezbeđuje malim i srednjim preduzećima moćne alatke za produktivnost i zaštitu kakve imaju velika preduzeća uz poznato iskustvo korišćenja koje se može naći na uređajima svih oblika i veličina.

Koje su vaše najveće poslovne potrebe?

 • Zadržavanje produktivnosti

  Radite bolje koristeći pametnije alatke.

 • Ostvarivanje mobilnosti

  Uradite više sa više mesta.

 • Uvećanje prodaje

  Brzo steknite uvid u potrebe klijenata.

 • Zaštita poslovanja

  Izgradite vaše poslovanje koristeći fleksibilne i pouzdane usluge.

 • Vesti i događaji

  Kompletan paket poslovnih alatki za produktivnost samo u ograničenom periodu

  Kombinovana efikasnost usluga Microsoft Dynamics CRM Online Professional i Office 365 Business Premium za celu organizaciju po jedinstvenoj ceni.

  Osnaživanje malih preduzeća oblakom

  Izvršni direktori korporacije Microsoft objašnjavaju kako da u potpunosti iskoristite prednost tehnologije na oblaku koristeći program Office 365.

  Vebinar događaj na zahtev

 • Uspešne priče

  Musto Limited

  Koristeći Office 365 prodavac sportske opreme ostvaruje prednost u odnosu na konkurenciju

  Budući da je sportska modna kuća Musto Limited nedavno izvršila nadogradnju na Office 365, njeni zaposleni su ostvarili neprekidnu mobilnost (24/7) koja im je potrebna za virtuelno poslovanje sa bilo kog mesta.

Da li želite da primate najnovije vesti o kompaniji Microsoft?
*Da biste se pretplatili, dole izaberite komunikacije i željeni format za dostavu (HTML ili tekst).
Pretplati se Format
HTML/tekst
Opis komunikacije
SR-LATN-RS: Monthly MB SMB Newsletter
*Moja e-adresa
Potvrdite e-adresu
Postavke komunikacije
Izaberite način na koji Microsoft može da koristi vaše kontakt informacije. Imajte u vidu sledeće: Ovaj odeljak možda ne odražava vaše trenutne postavke dozvola u našim sistemima. Kliknite ovde da biste pregledali svoje postavke
Želim da me Microsoft kontaktira povodom proizvoda, usluga i događaja, uključujući najnovija rešenja, savete i ekskluzivne ponude. Želim da me kontaktiraju Microsoft partneri ili Microsoft u njihovo ime o proizvodima, uslugama i događajima. Deli ili koristi moje detalje sa Microsoft partnerima.
Napomena: ove postavke neće uticati na ostale biltene ili obavezne komunikacije o uslugama od strane korporacije Microsoft. da biste saznali kako da postavite postavke kontakta za ostale Microsoft lokacije, pročitajte izjavu o privatnosti.
 Politika privatnosti
Politika privatnosti* Označava neophodno polje
 • Kako smo pomogli preduzećima poput vašeg

  Bilo da samostalno pokrećete poslovanje u kojem ste jedini zaposleni ili vodite poslovanje koje se širi, Microsoft može da pomogne vašoj kompaniji da ostvari uspeh i rast pomoću inovativne tehnologije. Pogledajte neke od naših priča o uspehu kako biste saznali na koji način kompanije poput vaše koriste Microsoft u svom poslovanju.