Update
Instalirajte ovu ispravku kako biste razrešili problem kada se prilikom svakog pristupa dokumentu na WebDAV lokaciji sa novog radnog prostora zahteva da korisnik unese Windows Live Passport akreditive.
BESPLATNO
Update
Instalirajte ovu ispravku da biste poboljšali akreditive za potvrdu identiteta u određenim scenarijima.
BESPLATNO
Security Patch
Ova ispravka rešava ranjivost o kojoj se govori u Microsoft bezbednosnom biltenu MS10-090. Da biste saznali da li su dostupne druge bezbednosne ispravke, pogledajte odeljak „Dodatne informacije“ na dnu ove stranice.
BESPLATNO
Security Patch
Instalirajte ovu ispravku da biste razrešili problem kada delimično instalirani jezički paketi mogu izazvati neuspešno instaliranje paketa ispravki na računaru sa operativnim sistemom Windows Vista.
BESPLATNO
Update
Instalirajte ovu ispravku da biste rešili skup poznatih problema u vezi sa kompatibilnošću aplikacija sa operativnim sistemom Windows.
BESPLATNO
Update
Detaljan opis ove datoteke za preuzimanje biće uskoro dostupan na srpskom jeziku. U međuvremenu vam je na raspolaganju opis na engleskom jeziku.
BESPLATNO
Update
Instalirajte ovu ispravku da biste rešili problem pri kojem se kontrole sličica ne prikazuju na traci zadataka za neke aplikacije koje koriste te kontrole.
BESPLATNO
Update
Instalirajte ovu ispravku da biste popravili nedoslednost FastCGI funkcionalnosti za PHP aplikacije koje pokreće IIS 7.
BESPLATNO
Security Patch
Identifikovan je bezbednosni problem koji može dozvoliti ovlašćenom, lokalnom napadaču da kompromituje sistem i preuzme kontrolu nad njim.
BESPLATNO
Update
Paket Windows Management Framework Core obuhvata Windows PowerShell 2.0 i Windows Remote Management (WinRM) 2.0.
BESPLATNO