Office

Thank you for downloading

 • Ispravka za Microsoft Office InfoPath 2007 (KB976416)

  If your download does not start after 30 seconds, Kliknite ovde
   • Napomena: IT stručnjaci bi trebalo da pogledaju odeljak Resursi za IT stručnjake.

    Uputstva za instalaciju
    Ako imate Microsoft Office InfoPath 2007, izaberite:

    • Koristite Microsoft Update (preporučuje se). Microsoft Update objedinjuje ispravke dobijene od usluga Windows Update i Office Update na jednom mestu i omogućava vam da izaberete automatsku isporuku i instalaciju ispravki visokog prioriteta.


    • Instalirajte ispravku za Microsoft Office InfoPath 2007 (KB976416). Da biste to uradili, pratite sledeće korake:
     1. Preuzmite .exe datoteku tako što ćete kliknuti na dugme Preuzmi na vrhu stranice, a onda sačuvajte datoteku na svoj čvrsti disk.
     2. Preporučuje se da zatvorite sve programe koje ste pokrenuli.

     3. U programu Windows Explorer dvaput kliknite na .exe datoteku koju ste sačuvali na čvrstom disku i pratite uputstva na ekranu.


    Resursi za IT stručnjake
    IT stručnjaci koji rade u kontrolisanim okruženjima mogu da pronađu sve resurse za primenu ispravki za Office u organizaciji na Veb lokaciji Office System Suites and Programs TechCenter

    (Tehnički centar za pakete i programe sistema Office) (na engleskom). Stavka za preuzimanje za ovu ispravku dostupna je kada kliknete na dugme Preuzmi na vrhu strane. Možete dvaput kliknuti na izvršni paket kako biste otpočeli instalaciju ili izdvojite datoteke zakrpe (MSP datoteke) pomoću komandne linije. Komandna linija i uputstva su uključeni u članak baze znanja Prekidači komandne linije za Microsoft Self-Extractor pakete (KB912203) (stranica je možda na engleskom).

    Pogledajte članak Microsoft baze znanja Opis ispravke za Microsoft Office InfoPath 2007 (KB976416) (stranica je možda na engleskom) za više informacija o ovoj ispravci.

Popularna preuzimanja

Učitavanje rezultat, sačekajte...

Besplatne ispravke za računar

 • Bezbednosne zakrpe
 • Ispravke softvera
 • Servisni paketi
 • Upravljački programi za hardver