Office

Thank you for downloading

 • Ispravka za filter neželjene pošte programa Outlook 2007 (KB944965)

  If your download does not start after 30 seconds, Kliknite ovde
   • Napomena: IT stručnjaci bi trebalo da pogledaju odeljak Resursi za IT stručnjake.

    Uputstva za instalaciju
    Ako imate Filter neželjene e-pošte programa Microsoft Outlook 2007, izaberite:

    • Koristite Microsoft Update (preporučuje se). Microsoft Update konsoliduje ispravke dobijene od usluga Windows Update (Ažuriranje Windowsa) i Office Update (Ažuriranje sistema Office) na jednom mestu i omogućava vam da izaberete automatsku isporuku i instalaciju ispravki visokog prioriteta.


    • Koristite Office Update na Web lokaciji Office Online. Office Update (Ažuriranje sistema Office) automatski otkriva Office i traži od vas da instalirate ispravke i servisne pakete kojima se ažuriraju Office programi.


    • Instalirajte Ispravku za filter neželjene e-pošte programa Outlook 2007 (KB944965) (stranica je možda na engleskom). Da biste to uradili, pratite sledeće korake:
     1. Preuzmite .exe datoteku tako što ćete kliknuti na dugme Preuzmi na vrhu stranice, a onda sačuvajte datoteku na svoj čvrsti disk.
      • office2007-kb944965-fullfile-x86-glb.exe: Trebalo bi da preuzmete ovu datoteku ako imate pristup originalnom CD-ROM-u proizvoda. Možda ćete morati da navedete instalacioni izvor tokom instaliranja zakrpe ako ste prethodno već ažurirali svoj proizvod.
     2. Preporučuje se da zatvorite sve pokrenute programe.

     3. U programu Windows Explorer dvaput kliknite na .exe datoteku koju ste sačuvali na čvrsti disk i pratite uputstva na ekranu.


    Resursi za IT stručnjake
    IT stručnjaci koji rade u kontrolisanim okruženjima mogu pronaći sve resurse za primenu ispravki za Office u organizaciji na Web lokaciji Microsoft Office Desktop Applications TechCenter (Tehnički centar za Microsoft Office aplikacije za stone računare) (na engleskom).

    Stavka za preuzimanje za ovu ispravku je dostupna kada kliknete na dugme Preuzmi na vrhu stranice. Možete dvaput kliknuti na izvršni paket kako biste otpočeli instalaciju ili možete izdvojiti datoteke zakrpe (MSP datoteke) pomoću komandne linije. Komandna linija i uputstva su uključeni u članak baze znanja Prekidači komandne linije za Microsoft Self-Extractor pakete (KB912203).

    Pogledajte članak Microsoft baze znanja Opis ispravke za filter neželjene e-pošte programa Outlook 2007 (KB944965) (stranica je možda na engleskom) za dodatne informacije o ovoj ispravci.

Popularna preuzimanja

Učitavanje rezultat, sačekajte...

Besplatne ispravke za računar

 • Bezbednosne zakrpe
 • Ispravke softvera
 • Servisni paketi
 • Upravljački programi za hardver