Office

Thank you for downloading

 • Bezbednosna ispravka za Microsoft Groove Server 2010 (KB2346298)

  If your download does not start after 30 seconds, Kliknite ovde
   • Napomena: IT stručnjaci bi trebalo da pogledaju odeljak Resursi za IT stručnjake.

    Uputstva za instalaciju
    Ako imate Microsoft Groove Server 2010, izaberite:

    • Koristite Microsoft Update (preporučuje se). Microsoft Update konsoliduje ispravke dobijene od usluga Windows Update i Office Update na jedno mesto i omogućava vam da izaberete automatsku isporuku i instalaciju ispravki visokog prioriteta.


    • Koristite Office Update na Veb lokaciji Office Online. Office Update automatski otkriva Office i traži od vas da instalirate ispravke i servisne pakete kojima se ažuriraju Office programi.


    • Instalirajte Bezbednosnu ispravku za Microsoft Groove Server 2010 (KB2346298). Da biste to uradili, pratite sledeće korake:
     1. Preuzmite jednu od dve .exe datoteke putem veza datih na dnu strane i zatim sačuvajte datoteku na svoj čvrsti disk.
     2. Preporučuje se da zatvorite sve programe koje ste pokrenuli.

     3. U programu Windows Explorer dvaput kliknite na .exe datoteku koju ste sačuvali na čvrstom disku i pratite uputstva na ekranu.


    Resursi za IT stručnjake
    IT stručnjaci koji rade u kontrolisanim okruženjima mogu da pronađu sve resurse za primenu ispravki za Office u organizaciji na Web lokaciji Office System Suites and Programs TechCenter

    (Tehnički centar za pakete i programe sistema Office) (na engleskom). Stavke za preuzimanje za ovu ispravku se nalaze ispod u odeljku Datoteke za preuzimanje. Možete dvaput kliknuti na izvršni paket kako biste otpočeli instalaciju ili izdvojite datoteke zakrpe (MSP datoteke) pomoću komandne linije. Komandna linija i uputstva uključeni su u članak baze znanja (197147): Prekidači komandne linije za IExpress softverske pakete za ažuriranje (stranica je možda na engleskom).

    Pogledajte članak Microsoft baze znanja Opis bezbednosne ispravke za Microsoft Groove Server 2010 (KB2346298) (stranica je možda na engleskom) za dodatne informacije o ovoj ispravci.

Popularna preuzimanja

Učitavanje rezultat, sačekajte...

Besplatne ispravke za računar

 • Bezbednosne zakrpe
 • Ispravke softvera
 • Servisni paketi
 • Upravljački programi za hardver