Office

Zahvaljujemo na preuzimanju

 • Ispravka za filter neželjene e-pošte programa Microsoft Office Outlook 2007 (KB983486)

  Оdaberite datoteke koje niste preuzeli

  Naziv datoteke Veza za preuzimanje Veličina datoteke
  office2007-kb983486-fullfile-x86-glb.exe Započni preuzimanje 5.4 MB

  Ako preuzimanje ne počne za 30 sekundi, kliknite na ovu vezu:   Započni preuzimanje

  Uputstva

  Napomena: IT stručnjaci bi trebalo da pogledaju odeljak Resursi za IT stručnjake.

  Uputstva za instalaciju
  Ako imate Microsoft Office Outlook 2007, izaberite:

  • Koristite Microsoft Update (preporučuje se). Microsoft Update konsoliduje ispravke dobijene od usluga Windows Update (Ažuriranje Windowsa) i Office Update (Ažuriranje sistema Office) na jedno mesto i omogućava vam da izaberete automatsku isporuku i instalaciju ispravki visokog prioriteta.


  • Instalirajte Ispravku za filter neželjene e-pošte programa Microsoft Office Outlook 2007 (KB983486). Da biste to uradili, pratite sledeće korake:
   1. Preuzmite .exe datoteku tako što ćete kliknuti na dugme Preuzmi na vrhu stranice, a onda sačuvajte datoteku na svoj čvrsti disk.
   2. Preporučuje se da zatvorite sve programe koje ste pokrenuli.

   3. U programu Windows Explorer dvaput kliknite na .exe datoteku koju ste sačuvali na čvrsti disk i pratite uputstva na ekranu.


  Resursi za IT stručnjake
  IT stručnjaci koji rade u kontrolisanim okruženjima mogu pronaći sve resurse za primenu ispravki za Office u organizaciji na Web lokaciji Office System Suites and Programs TechCenter (Tehnički centar za Microsoft Office aplikacije za stone računare) (na engleskom).

  Stavka za preuzimanje za ovu ispravku dostupna je kada kliknete na dugme Preuzmi na vrhu stranice. Možete dvaput kliknuti na izvršni paket kako biste otpočeli instalaciju ili možete izdvojiti datoteke zakrpe (MSP datoteke) pomoću komandne linije. Komandna linija i uputstva su uključeni u članak baze znanja Prekidači komandne linije za Microsoft Self-Extractor pakete (KB912203) (stranica je možda na engleskom).

  Pogledajte članak Microsoft baze znanja Opis ispravke za filter neželjene e-pošte programa Microsoft Office Outlook 2007 (KB983486) za dodatne informacije o ovoj ispravci.

Popularna preuzimanja

Besplatne ispravke za računar

 • Bezbednosne zakrpe
 • Ispravke softvera
 • Servisni paketi
 • Upravljački programi za hardver
Pokreni Microsoft Update
zatvori
moreinfo