Office

Bezbednosna ispravka za program Microsoft Office Excel Viewer (KB960000)

Promena jezika:
U programu Microsoft Office Excel Viewer postoji bezbednosna ranjivost koja može da dozvoli pokretanje proizvoljnog koda prilikom otvaranja zlonamerno izmenjene datoteke. Ova ispravka otklanja tu ranjivost.
 • Verzija:

  1.0

  Naziv datoteke:

  excelviewer2007-kb960000-fullfile-x86-glb.exe

  Datum objavljivanja:

  10.4.2009.

  Veličina datoteke:

  7.4 MB

  Članci baze znanja (BZ): KB960000

  Bezbednosni bilteni:MS09-009

 • Podržani operativni sistemi:

  Windows Server 2003 Service Pack 1; Windows Vista; Windows XP Service Pack 2

   • Koristite Microsoft Update (preporučuje se). Microsoft Update objedinjuje ispravke dobijene putem usluga Windows Update i Office Update na jednom mestu i omogućava vam da izaberete automatsku isporuku i instalaciju ispravki velike važnosti.


   • Koristite Office Update na Web lokaciji Office Online. Office Update automatski otkriva Office i traži od vas da instalirate ispravke i servisne pakete kojima se ažuriraju Office programi.


   • Instalirajte Bezbednosnu ispravku za program Microsoft Office Excel Viewer (KB960000). Da biste to uradili, pratite sledeće korake:
    1. Preuzmite .exe datoteku tako što ćete kliknuti na dugme Preuzmi na vrhu stranice, a onda sačuvajte datoteku na svoj čvrsti disk.
    2. Preporučuje se da zatvorite sve programe koje ste pokrenuli.

    3. U programu Windows Explorer dvaput kliknite na .exe datoteku koju ste sačuvali na čvrsti disk i pratite uputstva na ekranu.


   Resursi za IT stručnjake
   IT stručnjaci koji rade u kontrolisanim okruženjima mogu pronaći sve resurse za primenu ispravki za Office u organizaciji na Web lokaciji Office System Suites and Programs TechCenter (Tehnički centar za pakete sistema Office i programe) (na engleskom).

   Stavka za preuzimanje ove ispravke dostupna je kada kliknete na dugme Preuzmi na vrhu stranice. Možete dvaput kliknuti na izvršni paket kako biste otpočeli instalaciju ili izdvojite datoteke zakrpe (MSP datoteke) pomoću komandne linije. Komandna linija i uputstva su uključeni u članak baze znanja Prekidači komandne linije za Microsoft Self-Extractor pakete (KB912203) (stranica je možda na engleskom).

   Pogledajte članak Microsoft baze znanja Opis bezbednosne ispravke za Microsoft Office Excel Viewer (KB960000) (stranica je možda na engleskom) za dodatne informacije o ovoj ispravci.

Popularna preuzimanja

Učitavanje rezultat, sačekajte...

Besplatne ispravke za računar

 • Bezbednosne zakrpe
 • Ispravke softvera
 • Servisni paketi
 • Upravljački programi za hardver