Windows

Dopuna za Office 2003 (KB907417) (stranica je možda na engleskom)

Promena jezika:
Microsoft je objavio dopunu za Microsoft Office Excel 2003 i za Microsoft Office Word 2003. Ova dopuna ispravlja potencijalni problem u kome se programski dodatak, pametna oznaka, ili pametni dokument možda neće učitati ako se koristi Microsoft .NET Framework 2.0.
 • Verzija:

  1

  Naziv datoteke:

  office2003-KB907417-FullFile-SRL.exe

  Datum objavljivanja:

  8.11.2005.

  Veličina datoteke:

  297 KB

  Članci baze znanja (BZ): KB907417

 • Podržani operativni sistemi:

  Windows 2000 Service Pack 3; Windows Server 2003; Windows XP


   • Ova dopuna se odnosi na sledeći proizvod: Microsoft Office 2003


   Napomena za članove razvojnog tima programa Microsoft Visual Studio 2005: Ova dopuna uklanja problem koji može sprečiti kontrolisane programske dodatke, pametne dokumente i pametne oznake napravljene pomoću programa Visual Studio 2005 da rade u sistemu Office 2003. Pogledajte KB908002 za više informacija o ovom problemu i kako distribuirati popravku za njega zajedno sa VS 2005 rešenjima za Office 2003 da bi se omogućilo da rade.
  • Napomena: Administratori bi trebalo da pogledaju odeljak Resursi za administratore.

   Uputstva za instalaciju
   Ako imate Microsoft Office 2003, izaberite jednu od sledećih opcija:

   • Koristite Microsoft Update (preporučuje se). Microsoft Update konsoliduje dopune koje pruža Windows Update i Office Update na jednoj lokaciji i omogućava vam da izaberete automatsku isporuku i instalaciju dopuna visokog prioriteta.


   • Koristite Office Update (Ažuriranje sistema Office) na Web lokaciji Office Online. Office Update automatski otkriva Office i traži od vas da instalirate najnovije dopune i servisne pakete koji ažuriraju programe sistema Office.


   • Instalirajte Dopunu za Office 2003 (KB907417). Da biste to učinili, pratite sledeće korake:
    1. Preuzmite .exe datoteku tako što ćete kliknuti na dugme Preuzmi na vrhu stranice, a onda sačuvajte datoteku na svom čvrstom disku.
     • office2003-kb907417-fullfile-srl.exe: Možda će biti potrebno da navedete instalacioni izvor u toku instalacije zakrpe ako ste već prethodno ažurirali svoj proizvod.
    2. Preporučuje se da zatvorite sve pokrenute programe.

    3. U programu Windows Explorer, dvaput kliknite na .exe datoteku koju ste sačuvali na čvrstom disku, i pratite uputstva na ekranu.


   Resursi za administratore
   Administratori koji rade u kontrolisanim sredinama mogu pronaći sve resurse za primenu dopuna za Office u organizaciji na Web lokaciji Office Admin Update Center (Office administrativni centar za ažuriranje). Na toj stranici, idite nadole i u odeljku Update Resources potražite verziju proizvoda koju ažurirate.

   Stavka za preuzimanje za ovu dopunu je dostupna kada kliknete na dugme Preuzmi na vrhu stranice. Možete dvaput kliknuti na programski paket kako biste otpočeli instalaciju, ili izvukli datoteke zakrpe (MSP datoteke) pomoću komandne linije. Komandna linija i uputstva su uključena u članak baze znanja Prekidači komandnih linija za pakete za dopunu za softver IExpress (stranica je možda na engleskom).

   Pogledajte članak Microsoft baze znanja Opis dopune za Office 2003 (KB907417) (stranica je možda na engleskom) za dodatne informacije o ovoj dopuni.

Popularna preuzimanja

Učitavanje rezultat, sačekajte...

Besplatne ispravke za računar

 • Bezbednosne zakrpe
 • Ispravke softvera
 • Servisni paketi
 • Upravljački programi za hardver