Office

Bezbednosna ispravka za Microsoft Works Suite 2005 (KB943973)

Promena jezika:
U programu Microsoft Works Suite 2005 postoji bezbednosna ranjivost koja može da dozvoli izvršavanje proizvoljnog koda pri otvaranju zlonamernog dokumenta. Ova ispravka otklanja tu ranjivost.
 • Verzija:

  1

  Naziv datoteke:

  office2003-KB943973-FullFile-SRL.exe

  Datum objavljivanja:

  11.2.2008.

  Veličina datoteke:

  431 KB

  Članci baze znanja (BZ): KB943973

 • Podržani operativni sistemi:

  Windows 2000 Service Pack 3; Windows Server 2003; Windows XP


   • Ova ispravka se odnosi na sledeći proizvod: Microsoft Works Suite 2005.


   • Microsoft Windows Installer verzija 2.0 ili novija. Microsoft Windows 2000 servisni paket 3 i Microsoft Windows XP uključuju ovu verziju programa Windows Installer. U suprotnom, najnovija verzija programa Windows Installer dostupna je kao odvojena stavka za preuzimanje na sledećim lokacijama:


  • Napomena: IT stručnjaci bi trebalo da pogledaju odeljak Resursi za IT stručnjake.

   Uputstva za instalaciju
   Ako imate Microsoft Works Suite 2005, izaberite:

   • Instalirajte Bezbednosnu ispravku za program Microsoft Works Suite 2005 (KB943973) (stranica je možda na engleskom). Da biste to uradili, pratite sledeće korake:
    1. Preuzmite .exe datoteku tako što ćete kliknuti na dugme Preuzmi na vrhu stranice, a onda sačuvajte datoteku na svoj čvrsti disk.
     • Trebalo bi da preuzmete ovu datoteku ako imate pristup originalnom CD-ROM-u proizvoda. Možda ćete morati da navedete izvor instalacije tokom instaliranja zakrpe ako ste prethodno već ažurirali svoj proizvod.
    2. Preporučuje se da izađete iz svih programa koje ste pokrenuli.

    3. U programu Windows Explorer dvaput kliknite na .exe datoteku koju ste sačuvali na čvrsti disk i pratite uputstva na ekranu.


   Resursi za IT stručnjake
   IT stručnjaci koji rade u kontrolisanim okruženjima mogu pronaći sve resurse za primenu ispravki za Office u organizaciji na Web lokaciji Microsoft Office Desktop Applications TechCenter (Tehnički centar za Microsoft Office aplikacije za stone računare) (na engleskom).

   Stavka za preuzimanje za ovu ispravku je dostupna kada kliknete na dugme Preuzmi na vrhu stranice. Možete dvaput kliknuti na izvršni paket kako biste otpočeli instalaciju ili možete izdvojiti datoteke zakrpe (MSP datoteke) pomoću komandne linije. Komandna linija i uputstva uključeni su u članku baze znanja (197147): Prekidači komandne linije za IExpress softverske pakete za ažuriranje (stranica je možda na engleskom).

   Pogledajte članak Microsoft baze znanja Opis bezbednosne ispravke za Microsoft Works Suite 2005 (KB943973) (stranica je možda na engleskom) za dodatne informacije o ovoj ispravci.

Popularna preuzimanja

Učitavanje rezultat, sačekajte...

Besplatne ispravke za računar

 • Bezbednosne zakrpe
 • Ispravke softvera
 • Servisni paketi
 • Upravljački programi za hardver