Windows

Windows Vista servisni paket 1 - All Language Standalone DVD ISO

Promena jezika:
Windows Vista servisni paket 1 (SP1) je ispravka za operativni sistem Windows Vista koja se bavi povratnim informacijama naših korisnika
 • Verzija:

  936330

  Naziv datoteke:

  6001.18000.080118-1840_iso_client_sp_wave1-FRMCSP1_DVD.iso

  Datum objavljivanja:

  14.4.2008.

  Veličina datoteke:

  1.4 GB

  Članci baze znanja (BZ): KB936330

   Windows Vista servisni paket 1 (SP1) je ispravka za Windows Vista koja se bavi povratnim informacijama naših korisnika. Pored već objavljenih ispravki, SP1 sadrži izmene za određene probleme sa pouzdanošću, performansama i kompatibilnošću; sadrži podršku za nove vrste hardvera i dodatnu podršku za nekoliko novih standarda. SP1 će i dalje olakšavati IT administratorima da primenjuju sistem Windows Vista i upravljaju njime. Windows Vista servisni paket 1 - verzija All Language Standalone može se instalirati na sistemima sa bilo kojom jezičkom verzijom.

   Ovo je DVD ISO slika i sadrži i x86 i x64 verzije Windows Vista servisnog paketa 1. Pogledajte uputstva na kraju ove stranice za preuzimanje i instaliranje.

   Pročitajte pregled za Windows Vista SP1 (SP1), uključujući i to šta je novo, tehničke detalje, smernice i primetne izmene.

   Pročitajte Vodič za primenu za Windows Vista SP1 (SP1). Ovaj vodič obuhvata tehničke informacije, procedure i preporuke za instaliranje Windows Vista SP1 u poslovnom ili korporativnom okruženju.

   NEMOJTE KLIKNUTI NA „PREUZMI“ AKO AŽURIRATE JEDAN RAČUNAR: Manja stavka za preuzimanje dostupna je na lokaciji Windows Update.

   Da biste preuzeli samostalnu verziju Windows Vista servisnog paketa 1 (SP1), pratite sledeća uputstva ispod u odeljku „Uputstva“.

   Microsoft Download Center je jedini ovlašćeni Web izvor za preuzimanje licencirane kopije Windows Vista servisnog paketa 1 (SP1). Da biste prijavili Web lokaciju koja nudi nelicencirane kopije Windows Vista servisnog paketa 1 (SP1), pošaljite e-poruku na: piracy@microsoft.com ili posetite http://www.microsoft.com/piracy/ReportingUs.mspx.


   Ova ispravka vam je omogućena i licencirana pod uslovima licenciranja za Windows Vista.

 • Podržani operativni sistemi:

  Windows Vista; Windows Vista Business 64-bit edition; Windows Vista Enterprise 64-bit edition; Windows Vista Home Basic 64-bit edition; Windows Vista Home Premium 64-bit edition; Windows Vista Ultimate 64-bit edition


   1. Izaberite datoteku za preuzimanje na vrhu ove stranice ili izaberite drugi jezik iz padajuće liste, a zatim kliknite na dugme Promeni.
   2. Za preuzimanje DVD5 ISO slike na računar i kasnije narezivanje DVD diska kliknite na dugme Sačuvaj ili Sačuvaj ovaj program na disk.
   3. Koristite uputstva za DVD pisač kako biste kreirali DVD iz slike.

Popularna preuzimanja

Učitavanje rezultat, sačekajte...

Besplatne ispravke za računar

 • Bezbednosne zakrpe
 • Ispravke softvera
 • Servisni paketi
 • Upravljački programi za hardver