Office

Ispravka za sistem Microsoft Office Outlook 2003 (KB2449798)

Promena jezika:
Ova ispravka (KB2449798) rešava problem neočekivanog ponašanja programa Microsoft Office Outlook 2003 pod određenim okolnostima.
 • Verzija:

  1.0

  Naziv datoteke:

  office2003-KB2449798-FullFile-SRL.exe

  Datum objavljivanja:

  13.12.2010.

  Veličina datoteke:

  4.9 MB

  Članci baze znanja (BZ): KB2449798

 • Podržani operativni sistemi:

  Windows 2000; Windows Server 2003; Windows Vista; Windows XP

  • Napomena: IT stručnjaci bi trebalo da pogledaju odeljak Resursi za IT stručnjake.

   Uputstva za instalaciju
   Ako imate Microsoft Office Outlook 2003, izaberite:

   • Koristite Microsoft Update (preporučuje se). Microsoft Update konsoliduje ispravke dobijene od usluga Windows Update i Office Update na jedno mesto i omogućava vam da izaberete automatsku isporuku i instalaciju ispravki visokog prioriteta.


   • Koristite Office Update na Veb lokaciji Office Online. Office Update automatski otkriva Office i traži od vas da instalirate ispravke i servisne pakete kojima se ažuriraju Office programi.


   • Instalirajte Bezbednosnu ispravku za Microsoft Office Outlook 2003 (KB2449798). Da biste to uradili, pratite sledeće korake:
    1. Preuzmite .exe datoteku tako što ćete kliknuti na dugme Preuzmi na vrhu stranice, a onda sačuvajte datoteku na svoj čvrsti disk.
    2. Preporučuje se da zatvorite sve programe koje ste pokrenuli.

    3. U programu Windows Explorer dvaput kliknite na .exe datoteku koju ste sačuvali na čvrstom disku i pratite uputstva na ekranu.


   Resursi za IT stručnjake
   IT stručnjaci koji rade u kontrolisanim okruženjima mogu da pronađu sve resurse za primenu ispravki za Office u organizaciji na Veb lokaciji Office System Suites and Programs TechCenter (Tehnički centar za pakete i programe sistema Office) (na engleskom)

   . Stavka za preuzimanje za ovu ispravku dostupna je kada kliknete na dugme Preuzmi na vrhu strane. Možete dvaput kliknuti na izvršni paket kako biste otpočeli instalaciju ili izdvojite datoteke zakrpe (MSP datoteke) pomoću komandne linije. Komandna linija i uputstva uključeni su u članak baze znanja (197147): Prekidači komandne linije za IExpress softverske pakete za ažuriranje (stranica je možda na engleskom).

   Pogledajte članak Microsoft baze znanja Opis bezbednosne ispravke za Microsoft Office Outlook 2003 (KB2449798) za dodatne informacije o ovoj ispravci.

Popularna preuzimanja

Učitavanje rezultat, sačekajte...

Besplatne ispravke za računar

 • Bezbednosne zakrpe
 • Ispravke softvera
 • Servisni paketi
 • Upravljački programi za hardver