Internet Explorer

Windows Internet Explorer 7 LIP za Windows XP SP2

Promena jezika:
Preuzmite najnoviju verziju najpopularnijeg Web pregledača na svetu.
 • Verzija:

  7.0

  Naziv datoteke:

  ie7lip-x86-SRL.exe

  Datum objavljivanja:

  16.1.2008.

  Veličina datoteke:

  13.1 MB

   Jezički interfejs paket za Internet Explorer 7 (LIP) dizajniran je za regionalna tržišta koja trenutno nemaju lokalne verzije programa Internet Explorer 7. Ovaj paket omogućuva korisnicima da prikažu većinu najčešće korišćenih funkcija pregledača na maternjem jeziku. LIP za Windows Internet Explorer 7 je visoko kvalitetna, lokalizovana „maska‟ za nova jezička tržišta, kao što su katalonsko, litvansko i tajlandsko. Zasnovan na tehnologiji višejezičkog korisničkog interfejsa (MUI), LIP korisniku stonog računara obezbeđuje približno 80% lokalizovanog iskustva pomoću prevoda ograničenog skupa elemenata korisničkog interfejsa. LIP se instalira na licenciranoj kopiji operativng sistema Windows sa osnovnim jezikom. Zahtevani osnovni jezik zavisi od jezika LIP-a koji želite da koristite.

   Posetite lokaciju Microsoft jezički interfejs paket za više informacija o programu jezičkog interfejs paketa. Da biste preuzeli kompletnu verziju programa Internet Explorer 7 na nekom od 24 lokalizovana jezika, posetite lokaciju Internet Explorer širom sveta.

   Ova datoteka za preuzimanje je namenjena samo za Microsoft Windows XP Service Pack 2. Da biste preuzeli jezičke interfejs pakete za Internet Explorer 7 za ostale podržane verzije opertaivnog sistema Microsoft Windows, pogledajte odeljak „Srodna preuzimanja‟ ispod.
 • Podržani operativni sistemi:

  Windows XP Service Pack 2

   • Ukoliko imate Windows Starter Edition i vaš sistem se prikazuje na odgovarajućem jeziku, spremni ste za instalaciju LIP-a za Internet Explorer 7. Ukoliko se Windows Starter Edition prikazuje na engleskom, prvo morate da instalirate jezički paket sa CD-a koji ste dobili od proizvođača originalne opreme.
   1. Kliknite na dugme Preuzmi na ovoj stranici da biste pokrenuli preuzimanje ili odaberite neki drugi jezik sa padajuće liste i kliknite na dugme Idi.
   2. Izvršite neku od sledećih radnji:
    • Da biste odmah pokrenuli instalaciju, kliknite na dugme Otvori ili na dugme Pokreni ovaj program sa trenutne lokacije.
    • Da biste kopirali preuzimanje na svoj računar radi kasnije instalacije, kliknite na dugme Sačuvaj ili na dugme Sačuvaj ovaj program na disk.
   • Instalacioni program za LIP za Internet Explorer 7 biće na istom jeziku kao i osnovni operativni sistem.

Popularna preuzimanja

Učitavanje rezultat, sačekajte...

Besplatne ispravke za računar

 • Bezbednosne zakrpe
 • Ispravke softvera
 • Servisni paketi
 • Upravljački programi za hardver